torstai 31. toukokuuta 2012

Eduskunnan jälki-istunto

Miltä minusta tuntuu, kun katson omasta näkövinkkelistä eduskunnan kyselytunnin antia? Palaan oppikouluaikaan ja vuoteen 1953 vieraalla paikkakunnalla.
Kuinka olen selvinnyt kaikkista asetetuista elämän esteistä. Ei elämä kuulu kaikille, siitä määräävät ministerit jälki-istunnossaan. Elinikäinen oppiminen onkin muuttunut loppuelämän jälki-istunnoksi. Suomi-neito edustajien kautta ei mitään ole oppinut. 
- Kyllä ne ovat viisaita, kuulen taas isän äänen.
- Isä, anna heille anteeksi, sillä he tietävät, mitä ovat tekemässä. Kestit 93 vuotta. En vietä ensi kesänä syntymäpäivää, ettei uhreja tule enempää kuin Norjan massamurhassa. Hyvinkää on tämän kevään pohjanoteeraus.

Joku valvoo kirjoitustani, jumittaa toiminnot ja hävittää ne jäljettömiin. Siksi tämä kirjoitus on tynkä, enkä uudelleen kirjoita omia istumattomien jälki-istuntojen aiheita. Siitä tulee draamaa rankaisijoiden näkökulmasta. Siellä näkijä, missä tekijä. Tekijä on aina halunnut tulla nähdyksi johtajana. Siitä sitten joskus myöhemmin.

Tämän päivän jälki-istunnossa ministerille selvinnyt suuri totuus yhden lääkärin terveyskeskuksesta. Black and Decker ei kuulu terveyskeskuksen apuvälineisiin eikä hoitotarvikkeisiin. Olen elänyt jo 70 vuotta, tarvinnut lääkäriä ja hoitoa. En ole ollut suosikki lääkärin priorisoidessa potilaitaan tärkeisiin ja vähemmän tärkeisiin. Luotiin potilasjonot kuin naapurimaassa ruokapula. Maatuskat asettuivat jonoon tietämättä mitä jonotettiin. Läskiä hyvässä lykyssä jos ei ehtinyt loppua. Jälki-istunnossa viipyvät ministerit kehittivät rahajonot. Miksi kukaan käyttää enää omia rahoja, kun tietyn jonon päästä saa vähän takaisin verorahoista Kelan hyväksymän palveluntarjoajan kallista hoidosta. Se on pistänyt keinottelijoiden mielikuvituksen liikkeelle. Siihen sitä Black and Deckeriä tarvittiin äänen tuottamiseen rälläkällä. Sitä ääntä on lisännyt Risikon vaatimus politiikasta kansalaisjärjestöihin.


Mitähän lapsuudentraumoja itsekukin edustaja terapoi pistämällä vahingon kiertämään, kun on valtaa itsevaltiaalla. Mietipä sitä, mitä tänään opin. Enemmän päättäjät ovat muutoksen estäjiä kuin muutoksessa tukena. Olen vielä mukana muutoksessa, joksi tulen muokattuna.
Akustinen kulta-aika lähestyy, runot on samat, roolit jakautuvat sitä mukaa kun painaa nappia ja nousee seisomaan. Radioateljee on ja pysyy uskollisena kuuntelijoilleen.

Wikipedian vastaus Risikolle lääketieteelliseen ammattisanastoon lisättäväksi.

"Black & Decker on mm. sähkötyökaluja ja -tarvikkeita valmistava yritys. Se on kotimaassaan Yhdysvalloissa markkinajohtaja kotitaloustuotteissa.lähde?
Yritys oli 1900-luvun alussa pieni työkalukauppa, nykyisin se on maailman suurin työkoneiden valmistaja.lähde? Nimi Black & Decker tulee yrityksen perustajien S. Duncan Blackin ja Alonzo G. Deckerin nimistä.
Yhtiö on käyttänyt sloganinaan lausetta Kaksi kättä ja Black & Decker. Lause on kansan suussa muuntunut myös muotoon Kolme sormea ja Black & Decker."

Konekielinen käännös, kun hierojan lääkärilatina ei anna valmiuksia tulkita lääkärin käyttämää Black & Decker lähetettä.

Brands

Black & Decker (yhtiö) on eri asia "Black & Decker" brändi, jälkimmäinen on käytössä useampi kuin yksi yhtiö. Erityisesti "Black & Decker"-merkkisiä kodin tuotteiden Amerikassa (mutta ulkopuolella Brasiliassa) markkinoi jako Applica -ja Florida-pohjainen yhtiö paljon pienempi kuin Black & Decker Corporationin. Tavaramerkit ovat:

Yritys aikajana

 

Jälki-istunnossa tehty laiskanläksy huomiseen Hyvinkään yössä mukana olleen tytön valmistujaisjuhlaan. Nyt nukun sikeästi, kun kaikki on valmiina ja onnenpupu odottaa kotonakäymistä. Minäkin selviän siitä, kun olen tähänkin asti selvinnyt. Jospa hartausohjelmien areenalähetykset toimisivat, onhan Matti J Kuronen 1.6. iltahartauspuhuja. 

Timo Turunen - Suojelusenkeli

www.youtube.com/watch?v=VljRvU_tulg3. tammikuu 2008 - 4 minuuttia - Eriska888
Lapsen tähden -konsertti 1993. Timo pyytää yleisön joukosta lavalle pienen tytön , jolle laulunsa esittää.

Kaikille valmistuneille Timo Turunen laulaa Suojelusenkelin. Hanuristi on Arto Tarkkonen, vai?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti