torstai 3. toukokuuta 2012

Niin tuli ehtoo, aamu ja 3. päivä

Vapusta kolmannen päivän puheisiin on osuvin aamuhartaus.

Aamuhartaus 03.05. 03.05.2012
Pastori Kai Sadinmaa, Helsinki. Päivi Hilska laulaa kappaleen "Voi hänen rakkauttaan". Yhtye Versova Puu. Säv. Almaz Belhu, san. Jaakko Löytty, sov. Sakari Löytty.
Kuuntele aikaa 28 päivää (Vain Suomi) linkin toiminta loppui ennen aikojaan areenan uudistukseen.

Voi, teitä, areenan uudistajat. Hartausohjelmien kuuntelu/lukeminen on estetty tai on monen mutkan takana. Kirkkoonlähtö tiettömän taipaleen takaa ei ollut näin vaikeata. Missä lie baabelintorni, jossa kaikki kielet ja uskonsuunnat sekoitettiin? Internetin piti olla se helpompi tie kaikkien tavoittamiseksi. Annoin pikkusormeni ja se vei koko käden. Olisi vienyt polvetkin vaihtoon ja siitä pääkin irtipoikki kuin Saddamilla. Huutoa kohti kuljen ja se on huutavan ääni Suomi-neidon korvessa ei korvassa. 9.6.2012 mj

aamuhartaus to 03.05.2012 | Kai Sadinmaa

Guggenheimia ei tule tällä kertaa. Vielä elätellään Amerikassa toiveita, että jonakin päivänä Helsinki rukoilee polvillaan turistirysän uudelleen virittelyä.

TÄSTÄ ALKAA TUNTEMATON METSÄ 


1986-  prokura    –  sertifikaatti
Amerikkalainen
unelmahattu
YEAT
7-kymppinenkin voi
vaihtaa työpaikkaa,
kun tuotteesta ei ole
tarvinnut luopua.

Kotisivuni Verkkokirjoittajan talossa tehtiin oppilastyönä. Nyt olen surukseni huomannut, että silloiset linkit eivät enää toimi. Peruskiveen kätketyt kääröt ja loppuraportit on siirretty toiseen paikkaan. Löydän ne sieltä, kun tiedän mitä etsiä. Oppimispäiväkirjan sisällysluettelossa mainituista opintosuorituksista on diplomit, todistukset ja tietysti oppiaineisto niissä 20:ssä mapissa, joita pyörittelen paikasta toiseen.

Kirjeenvaihdon olen tulostanut varmuuden vuoksi YEAT:n näyttökansioon. Amerikkalaisen unelmahatun antoivat pienet tytöt vappuhattuna. Sen antama opetus on vapaaehtoistyö. Muuta mahdollisuutta ei meillä ole käyttää kädentaitoja yhteisön hyväksi. On löydettävä yhdistys, joka toimii jäsentensä hyväksi. Tytöt minut sinne veivät. Löysivät kivitalot metsästä ja avasivat silmäni sukupolvenvaidoksesta luopujana. Jatkajat ovat tiedossa. Kunta naapurina, tiekunta isäntänä ja kunnan uusrikkaat mökkiläiset edunsaajana mittaavat itselleen oikeuttani käyttää perintöosaani.

Ei riitä vanhempien omaishoito eikä jokaiselle lahjakirjaosakkaalle osuuden pelastaminen. Minun pitäisi antaa lapsuuskodin uimarannasta muukalaisille hautausmaa. Mitähän ympäristöminesteriö sanoisi niin lähelle rantaa hautausmaasta. Vai pitäisikö ihan Juojärveen upottaa kuin bin Laden meren syvyyteen.
Ennemmin valitsen vuoriston asukkaiden Taivashautajaiset. Omaisten hyvästeltyä läheisensä he poistuvat. Tilalle astuvat ruumiinpaloittelijat, kokeilevat sapelinsa terävyyttä kalistelemalla niitä keskenään. Sitten vainaja paloiksi, korppikotkille oma palansa, ettei kokonaista saalista tarvitse omilla aseilla repiä. Siisti juttu. Taivashautajaiset.

Oivalsin jo aikanaan, ettei niillä 30:llä hopearahalla saatu aikaan muuta kuin muukalaisille hautausmaa. Siihenhän perustuu meidän omaishoidon lainsäädäntö. Voi ministeriä, hännänhuippuna paremmusjärjestyksessä äänestyksen tuloksena.
- Nyt pitää mennä, *Lissabonin kone odottaa. Jos lupaus pitää paikkansa, monet viimeiset tulevat ensimmäiseksi. Ollaan samalla viivalla palkintojenjaossa. Hyssälä Kelan johtajana istumaan nostettuna. Kynä ja paperia käteen, malli eteen ja kehoitus.
- Piirrä ruusu, jos muistat. Risikko hampaiden välistä sihisee esitettyyn kysymykseen.
- Hyvä kysymys. Toistaa mitä on kysytty, jää vastausta vaille. Kuuntele  aamuhartaus, niin tiedät mitä tarkoitan.

Vapun opetus Työn patsaan äärellä. Puuseppää aina tarvitaan monessa elämän vaiheessa. Kompetenssini olen käyttänyt minulle uskottuna osana. Nyt leiviskästäni tilin teen, kuinka käytin mä kanteleen.

Tänään 21.1.2015 vastaava ministeri on *Arabiemiraateissa, kun henkilömitoituksista vanhusten hoidosta päätetään Suomessa. Susanna Huovinen matkoilla, Räty paikalla julistaa. Ei tarvita lakia laitoshoidon henkilömitoituksesta, panostetaan kotihoitoon ja jätetään heitteille, kun ketään muuta ei ole ovea aukaisemassa. Kouluissa ei edes keittäjä ole paikalla opettajien lomautuksen aikana. Talonmiehetkin ovat lakanneet paimentamasta pentuja päivän aikana, kun äiti on työssä ja avainkaulalapset kotona selviämässä yksin jo 5V.

Kaavio maista, joissa blogia luetaan eniten 
Presidenttikin odottaa Amerikasta kirjallista kutsua Virossa käytävään sotaharjoitukseen Amerikan kanssa. Sanotaan, että pää punaisena, mutta Amerikka kiehuu vihreänä, kateudestako. Sapen kiehumisesta väri kertoo. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti