sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Etsivä löytää


Kielitaitoisille tytöilleni your story
på svenska Yle - Mitt, Ditt, Vårt

Espanjalaisessa elokuvassa enkeli sulki suun ennen syntymää. Maailman tapahtumat vaiensivat minut kovuudellaan. Se oli sodan ja Siperian antaman opetuksen tulos. Seuraava sukupolvi sai mahdollisuutensa, jos ei kotomaassa niin Svea-mamman suojissa. Siihen on tarvittu vierasta kieltä, vaikka se olisi toinen kotimainen kieli historiasta. 

Iloitsen kieltenopetuksesta tämän päivän koulussa. Tyttö on lähimpänä syntymäänsä ja kielitaito on seurannut opetusta. Sinähän sen jo osasit ennen syntymääsi. Iloitsen näistä kielipäistä kannustamalla elämässä etsimään oman tarinansa kielellä kuin kielellä. 
Tänä murheen päivänä olen selannut nettiä ja löytänyt etsimäni. Hyvinkään yön tapahtumia en ymmärrä. 
- Miksi kaikki eivät saa elämän mittaista elämää ja kuolla myöhemmin luonnollisesti. Paljon jäi kesken, ja paljon on kysymyksiä vastausta vaille.

Konekielellä kopioitua:

Koska Priority Club Rewards Elite jäsen, voit:
• Ansaitse 2000 Priority Club-pistettä tai 500 lentomaileja * jokaista täyttävän majoitus InterContinental Hotels & Resorts.
• Käytä pisteitä ja erilaisia ​​palkintoja, mukaan lukien vapaa palkitseminen Nights
 
Kouluampumiset tapahtuivat päivällä, nyt on siirrytty yöelämään räiskimään. Olen kohdannut poliittisen pahan katseen aamulla aikaisin auringon paisteessa matkalla terveyskeskukseen. Hän antaa kärsimänsä pahan kiertoon. Kenenkään ei pidä voida paremmin kuin sairauslomalla oleva poliitikko. Se on tahtotila pääkallon paikalla. Se kertoo vallan tuomasta priorityoikeudesta, mikä on heikkoutta ihmisenä. Näen etuilijan otsassa priority-tarran. Heikot ovat julmia, sen elämä on opettanut.


Fanipostille Suomesta löysin oman merkin. Päiväys on ennen viimekesän Bräiviikin pommitusta. Suomi on hyvinvointivaltio. Sivistys mitataan hyvinvointivaltion kaatopaikalla, kunnes se toisin todistetaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti