tiistai 29. toukokuuta 2012

Tulevaisuudentutkijan katse menneeseen

Let Them Talk!

Google
502.
That’s an error.

The server encountered a temporary error and could not complete your request.
Please try again in 30 seconds.
That’s all we know.



Anna mun kaikki kestää. Olen katsonut Hyvinkään tapahtumien johdosta asiantuntijoiden keskusteluja. Poliisi on pidättänyt tekijän. Sisäministeri lupaa piilottaa asekaapin avaimet, etteivät lapset niillä leiki. Dosentti arvostelee kuntien asenneilmaston muutosta purkamalla hyvinvointipalvelut, laitospaikat. Syyksi on sanottu, ettei ole rahaa. Kotihoidontuesta omaishoidontukeen ja palvelumaksuna takaisinperintä hoitajan työn arvostukseksi. Mittaan sillä, millä minulle on mitattu.


Valta vaihtui ydinperheessä 6.2.2000. Neljäs käsky ei enää minua velvoittanut, kun molemmat vanhemmat olivat kuolleet. Tilalle tuli Hyvinkään tauti perijän muodossa. Siinä yksi lakikukkanen naimisesta. Siitä toisen kerran.
Sisäministeri Tuusniemen minijänä menetti paikkansa minun silmissä. Poliittisin suhtein hänet kutsuttiin Omaishoitajayhdistyksen juhlapuhujaksi. Hän aloitti jostakin kaukaa. Meidän hyvinvointia pitää pudottaa EU:n tasolle muualla Euroopassa. Tässä on tulos ja minä lensin ulos.

Tulevaisuudentutkija toteaa kirjassaan arvopohjan murentuneen. On tullut yksilön vapaus. Enää ei löydy uskonnollista pohjaa kodille ja isänmaalle. Tietokonepelit ovat tulleet tilalle lasten viihteeksi. Pokemon antoi äänen pienille tytöille. Onko se kaunokirjallinen ilmaisu, hokea vittua ja huoraa joka tilanteessa? Korpelan hevosen nimi oli Perhana. Riekin Elsa kirjoitti aineen kevätkynnöistä ja Perhanan käskyttämisestä. Toimittajaope piti sitä rohkeana sanankäyttönä. Voimasanana se oli siitä miedommasta päästä.

Hädissäni lähetin mayday-sanoman kuultuani ampumisesta. Kokemuskiintiöni on täynnä.
- Voi hyvä luoja, eikä varustautuminen luotiliivein estä loukkaantumista. Olen ottanut vastuun omasta elämästä. Kukaan ei pistä sanoja suuhuni. 
Intrum Justitia ottaa rahat ja rannat, jos en maksa aiheettomia laskuja. Hyvinkään tauti liippasi läheltä ja ehtii varmaankin tappaa minut viivytyksellään asioiden käsittelyssä. 

Onnenpupun saan viedä kuitenkin käymään kotonaan tekijän valmistuessa ammattikoulusta. Hän antoi sen minulle 7-vuotiaana. Tarvitsen onneatuottavia matkakavereita. Sodassa luodin tien sydämeen katkaisi povitaskussa ollut rahakukkaro. Se on elämän hinta. Puhutaan johtamisesta, kunnanjohtajasta erikoisesti. Tuusniemen nostan maailman kartalle velattomana kuntana. Mihinkä siellä rahat käytettiin noudattaa valtakunnan tasoa johtajan sitouttamiseen rahalla johtamaan.

En onnistunut kirjoittamaan, mitä yritin. Mutta kirjoittaa pitää, tai muuten kivet huutaisivat. 

Isältä pojalle oman tien kulkijaksi


Veteraanin Iltahuuto - YouTube

www.youtube.com/watch?v=arKxCiTZoyQ16. elokuu 2010 - 4 minuuttia - Lataaja: mjtannin
Veteraanin Iltahuuto säv./san./sov. Kalervo Hämäläinen Jorma Hynninen Laivaston Soittokunta ...
Jakajan käsi noudatti lapsuuskodin jaossa valkoisen miehen mallia ostatellessaan intiaanien maita. Niin amerikkalaista, että.  Äidin kuolinpäivänä 4.6.juhlistetaan puolustusvoimien 200 -vuotistaivalta koko asearsenaalilla. Hyvinkään tauti on epidemiaoire jostakin vakavasta pelosta. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti