sunnuntai 3. kesäkuuta 2012

Sinua odotetaan

Iltahartaus 01.06. Perjantai-iltaisin kuullaan hartauksia elämänkaaren vaiheilta. Rovasti Matti J. Kuronen, Lappeenranta. Pekka Simojoki laulaa kappaletta "Hymni". Säv., san. Pekka Simojoki, sov. Markku Perttilä

http://areena.yle.fi/radio/1570498

Juhlat on juhlittu. Juhlakalujen kanssa en ehtinyt juuri keskustelemaan. Olin kuitenkin ylpeä nuoren valmistuneen ikätovereista paikalle saapuneiden joukossa. Hyvässä seurassa on turvallista jatkaa. Me isovanhemmat saattelimme juhlijat siunaten elämässä huomiseen.

Katsoin parhaaksi vaieta tunnetilasta, joka koko viikon on ahdistanut. Hyvinkään murhe levisi aaltomaisena laineena kauas. Etsin 1.6.2012 iltahartauden netistä. Se ei olisi sopinut illan puheeksi muille kuin minulle tiilenpäineen ja kuokkijoista tyhjentyneestä Konnunsuosta .

Kaikella on kaarensa elämällä ja yrityksellä. Jos valittu suunta olisi ollut kestävällä pohjalla, olisi siihen helppo valita hyväksi havaittuja toimintamalleja. Näkis vaan. Ammattitutkintotodistuksen tiedot merkitään rekisteriin. Oma ammattitutkinto aloitti lääkintöhallituksen rekisteristä laillistettuna ammattinimikkeenä. Rekisterit uusiksi meistä tuli koulutettuja. Käytin vanhaa nimikettä, josta sain moitteita, ettei se ole enää käytössä. Koulutus on hajautettu, anatomia yhdessä nyrkkipajassa, työharjoittelu toisilleen tai kahvitusten lomassa. Edunvalvoja ottaa käyttöön järeämmät aseet lääkäriystävänsä avustuksella ehdottelemalla uutta periaatetta kadulla tehtävästä työstä. "Kuka kysyy, kuka maksaa" määrää asiakkuuden. Pakollisen potilasvakuutuksen ammattinimikkeeksi ehdotin.
- Pistäkää vaikka lääkäriksi, kun ette osaa merkitä ammattinimikettä oikein. En ole kuntohoitajan ammattitutkintoa suorittanut enkä terapeuttinimitystä koskaan käyttänyt.
Tämä on loppu koulutuksen kautta hankitusta kansanprannuksesta, josta valelääkäritkin jotakin tietävät hyvällä menestyksellä.

Näitä kansan luottoihmisiä meidän mukamas pitäisi uskoa. Ministeri on ministeri ulkomailla reissatessaan. Matka salainen, sisältö salainen, kun oma maa on hätää kärsimässä. 70 000 ammattiin valmistunutta. Kuinka moni saa koulutustaan vastaavaa työtä, kun vanhat kävyt pitävät perusvirkoja 40 vuotta. Siinäpä kuntauudistukselle haastetta kerrakseen. Matti J puhuu vankilan elämänkaaresta. Sama koskee ihmistä. Luostarilaitoksen YIT-neuvottelut vastaavat ihmisten elämänedellytysten  jakamista niille, joilla on. Otetaan niiltä, joilla ei ole. Kavallusrahoilla ostettiin Veripelto muukalaisille hautausmaaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti