lauantai 26. toukokuuta 2012

Surulliseen aamuun

Pikku prinsessa sai nimen muutama päivä sitten. Jonakin päivänä prinsessa kysyy kuvaa katsoessaan.
- Onko kuningas tuossa kuvassa kuollut?

Presidentti on viimeinen haastateltava Ykkösaamun lähetyksesä. Välittää osanottonsa ampumisvälkohtauksessa kuolleitten omaisille. Poliisin toimia ministeri kiittelee ripeäksi. Vahinko ei tule kello kaulassa. Mitä lainlaatijat voisivat tehdä ennaltaehkäisyksi? 
Kirkollista kastejuhlaa arvosteltiin liian uskonnollisena. Olin täysillä mukana, mitä nyt omasta perinteestä ja lapsenuskosta tiedän. Järkyttävän aamun jälkeen etsin tytön kuvaa isoisoisän sylissä, mutta en löytänyt. Omaishoitajayhdistyksen 10-vuotisjuhlan kutsussa valtiovallantervehdyksen tuonut (Sdp) kertasi oman CV:nsä. Sillä ei ollut muuta merkittävää kuin puoluekanta. Se on vaikuttanut eniten valintoihini isän kuoltua ja naispresidentin ottaessa ylimmän vallasta riisutun tehtävä. Noudatin neljättä ukkaasia käskynä, piäsnuatikoiden kunnioitus on käskyn selitysosan varassa. Sanoudun irti, kun eivät hoida tehtäviänsä hyvin. Toimintakenttää on rajattu, sijoittajat ovat tulleet jakamaan perintöäni heille kuuluvana. Pitää saada sijoitetulle pääomalle lisäarvoa. Siinä on julman jumalan käsky heikoille itsetunnoille. Perustuu omistamiseen ei olemiseen - ich habe_ich bin

Nyt Anne Frankin perheen kanssa piilopaikkaan. Olen ollut täällä jo vuodesta 1991. Vaihdoin paikkaa 2000 ja  verkkokirjoitustaidon opittuani Verkkokirjoittajan taloon, joka on turvatalo kuin monelle maahan/ maassamuuttajalle, joille ei ole sijaa majatalossa.  Presidentti totesi.
- Ihminen on järkkynyt ampujana, uhrina ja omaisena. Yläkerran ukot ne kovimmilla ampuu. se on heille sallittua esittelijöinä. Se ei haittaa heidän poliittista viranhoitamista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti