lauantai 10. marraskuuta 2012

Sateenkaarihallituksen synty ja aikaansaannokset

Masha ja Bear. Varo, korjaukset! Perävaunu

tekijä: MashaMedvedTV 1 kuukausi sitten 855 630 näyttökertaa
Idea Bears ripustaa seinälle uusi runko päättyy "big bang". Meidän täytyy aloit........

Ensimmäinen linnanjuhliin kutsun saanut on ilmoittautunut. Joulukuun 6. - Suomi-neidon syntymäpäivää haluaisin juhlia kansan keskuudessa enkä edustajien välityksellä. Ei hätää, löysin naapurin voitonpäivän toritanssit ja sinne suunnistan. Kukaan ei kysy.
- Mitä sinä täällä teet? Olethan kohta eläkkeellä.
- Sitä juuri, Suomen itsenäisyys on meidän kaikkien juhlimisen aihe.

Paikallinen virkamies oli tuohtunut toimittajille Talvivaarassa.
- Aika menee vastatessa toimittajien kysymyksiin, kun pitäisi paneutua ratkaisemaan, miten ympäristöä uhkaava tuho saadaan estetyksi.

Se on siinä. Hallituksen pitää hoitaa yhteisiä asioita tänään eikä luvata asian ratkaisua vuosien ja vuosikymmenien jälkeen. Onhan meillä kaikkitietävät piäsnuatikat puhumaan Obaman tehtävästä konfliktien ratkaisijana. Hänen pitäisi lunastaa etukäteen annettu rauhanpalkinto ilman ansioita. Ainakin Obama on koko Amerikan presidentti vähemmistöjä myöten. Kyllä maalla viisaita ollaan, kun maailma syttyy liekkeihin.

Meillä kansa on jaettu kahtia, kun yhtenäisyys ei ole maan tapa. Rauhanpatsaana kaupungintalon puistossa on muistomerkki valkoisille kaatuneille mallina piispansukuinen aktivisti. Syntyperäni muistaen on tekeillä kuva-albumi aiheena  ydinperheen sinkkuajan päättyminen. Avio-oikeuden ulkopuolelle suljetut aloittivat sodan. Tämä sota on sodittu, sitten tulee osille kunta sijoittajineen jakamaan minun osaani lapsuuskodista. Valtio mätkii päähän yhteiskunnan ja kirkon jäsenenä. Joku sen sallii puoluepoliittisesti. En sotkeudu politiikkaan kannattamalla oikeata enkä vasenta. Olimmehan kaikki samoista lähtökohdista, kun aloitimme kansakoulun Koivuharjun kamarissa. Isät olivat palanneet sodasta elävänä.

Jo silloin Esun tyttären seura oli enemmän kuin sukulaistytön  hyväksyntä. Tänään näen, mihinkä se johti. Heistä tuli lionseja ja Lady Leijonia. Olivatko he parempia "vertaistensa" joukossa? Omasta mielestään, kyllä, mutta käytännössä heiltä loppui työt ennen minua ja asiointi siirrettiin automaateille. Joukkohautaan haudatuille on patsas, johon lionsit pistivät nimensä näkyviin. "Muistoa kunnioittaen". Se on kaksisuuntainen mittari. Samalla mitalla, kun meitä on arvosteltu, mekin arvostelemme teitä.

Ajankuluksi valitsin videon "Varo, korjaukset!" Näin sateenkaarihallitus saa kokea suuren pamauksen, ei Big Ben vaan BigBang. Kuka siivoaa jäljet?

BIGBANG - YouTube

www.youtube.com/user/BIGBANG
Thumbnail 3:45. Watch Later G-DRAGON - CRAYON (크레용) M/V BIGBANG 12,959,216 views 1 month ago 1ST MINI [ONE OF A KIND] ▷ Available on iTunes: ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti