tiistai 20. marraskuuta 2012

Kokemus on ankara opettaja

Aamun ajatus

Muista, että tämä päivä tulee olemaan vain kerran eikä koskaan palaa.
Kuvittelemme, että se tulee huomenna jälleen, mutta se on toinen päivä, joka myöskin tulee ainoastaan kerran. 
-Arthur Schopenhauer

Lapsen oikeuksien päivänä aurinko nousee Utsjoella klo 10.36 ja laskee klo 13.18. 

Aamuvirkkuna istun säkkipimeässä kaupungissa koneen ääressä. Puiston italialaiset valot vilkkuvat kiiltomatoina, joita hölmöläinen ei onnistunt pistämään säkkiinsä. Kantaisi säkillä valoa ikkunattomaan pirttiinsä. 
Vista vi**uilee heti aamusta, ei tottele komentoja ja hups! Edessäni on tabula rasa, kaikki on poissa. On otettava talteen se vähäinen ajatus, jonka blogger katsoi parhaaksi poistaa, ettei parhaat opettajat joutuisi amerikkalaisen oikeuden eteen vastaamaan tai vaikenemaan siinä pelossa, että sanomansa valamiehistö tulkitsisisi: syyllinen.

Verkkokirjoitustaitoisena en purematta niele koulutusrahastoa koskevaa lakia tässä maailman tilanteessa. Otan konekielisen käännöksen avuksi ehdottomuudesta. Ikä 61/64 vuotta ja (t)yöhistoria - runosta jänikset/rabbits.
- sull' aina on äiti se hätä ja hoppu/sull' always has a mother, it is an emergency and rushing",
isä pystyyn nous', "siit' on tehtävä loppu."/father standing nous, "penis" has to stop.

Kokemus on ollut minulle ankara opettaja, kokeet on pidetty ennen ensimmäistä oppituntia. Opettajat ovat aina tienneet paremmin kuin asianomainen itse Syntisenlaulunmaassa. On alkanut uudelleen koulutus tähän yhteiskuntaan sopivaksi veron, jäsenmaksun ja jätelaskun maksajaksi. Onneksi Siperia ei enää opeta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti