perjantai 9. marraskuuta 2012

Menikö kuppi rikki?

Lehtomäeltä kuppi nurin - kovaa puhetta Niinistöstä. Särkynyt saviruukku muovataan uudeksi ruukuksi.

Eihän se ollut mitään uutta, kun ministerillä on ministerin valta. Miesministeri selviää kuin koira veräjästä ostaa halvalla, myy kalliilla eikä siihen ole nokan koputtamista.

PSY - GANGNAM STYLE (강남스타일) M/V - YouTube

www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f015 Jul 2012 - 4 min - Uploaded by officialpsy
PSY - Gangnam Style (강남스타일) ▷ NOW available on iTunes: http://Smarturl.it/ psygangnam ▷ Official ...

 Olen vartioinut samoja naulanreikiä jo 12 vuotta. Se on kirjattu vuokrasopimukseen. Naapurissa porataan seiniä ties monennenko kerran. Uusi vuokralainen tekee mitä tahtoo järeällä kiviseinäporalla. 

Kerrankin Vitas voi laulaa niin kovaa kuin masinasta ääntä lähtee. Poraaminen loppuu ja jatkan aivan uudella esityksellä. Sitä on kuunneltu yli 600 miljoonaa kertaa.  Hyvää isänpäivää muistuttaa postin palvelu. Sydän melkein pysähtyi, kun näin ilmoituksen sähköpostissa. Onneksi se oli isänpäiväilmoitus. Muistanhan sen muutenkin.  

Minulle punanenäisten päivä on vihaisille Nasse-sedille, jotka ovat oman maan formaatin edustajia. Yksi sellainen kyllästyi ajamaan asioita ja tuli valituksi kaupungin valtuustoon vainua vetämään. Sitä kun yrittää, mutta lopputulos ei ollut toivottu silloin eikä tule olemaan vastakaan, kun toimeen tartutaan vastoin parempaa tietoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti