tiistai 27. marraskuuta 2012

Kesällä kerran, sitten toisen

Rantabileet

Valmistelut hyppyä varten 
 
 Honeymoon on ohi. On siirrytty viilaamaan pilkkuja lakikirjan irtolehdillä. Köyhyys on! Omaishoidon kautta bisnesenkeliksi on todistus siitä, että köyhyys ei ole rahan puutetta, vaan järjenköyhyyttä. Pistetään automaatti päälle asiakaspalvalussa. 

Valitettavasti kaikki palvelupisteet ovat varattuja. Palvelemme hetkisen kuluttua. Rallatuksen jälkeen (puhetta sama alusta) ja palvelemme netissä www. otavamedia.fi. Rallatuksen jälkeen (puhe alusta, lisättynä www-tiedoilla) etuasiakkaana on sinulla mahdollisuus asioida automaatilla, paina 1, paina #, siirretään asiakaspalveluun. Odotan kauemmin kuin ajanvaraukseen sairastuneena. Jätän luurin pöydälle, etsin lehtilaskun, jossa on tilaus- ja asiakasnumero. Automaatti toistaa litanian alusta ja kohdassa painan 1, näpyttelen tilausnumeron, ei tunnista tilausta, siirtyy asiakaspalveluun.
Aikaa en ottanut ylös, pistin luurin alas. Otavamedian asiakaspalvelussa ei ollut ihmistä paikalla, oli vain jumittunut automaatti. 
Auttaisiko kuluttajaneuvoja automaattiasiassa? Onko sielläkin automaatti ottamassa minut vastaan?

Yhteiskunta on automatisoitunut eläkepäätöksistä lähtien, sitten kun on aikaa ja sinun vuorosi. Onko minulla aikaa olla tyhjän päällä ilman eläkepäätöstä eläkkeen suuruudesta tai pienuudesta. Työhuone irtisanottu, eläke- ja muut maksut juoksevat 1.2.2005 jälkeen. Paljon ennakkojärjestelyjä perintörannalla, että hyppäisin vapaasta tahdosta. Likainen sukka on ollut lattialla 12 vuotta. Hyppyä en ole suunnitellut. Siitä ei tulisi mahalasku, hyppykorkeutta kuudennesta kerroksesta olisi riittävästi. Ja siksi sain siivet. Hyppykohta alhaalla on tarkasti merkitty punaisella hiirimatolla valkoinen risti.

Kaikki järjestyy omassa elämässä, yhteiskunta tekee itsemurhaa. Olen löytänyt uuden tunneperheen. Jos siitä kertoisin, olisi se kuin 7 lehden juoruperhe. Sille tasolle en alennu, onhan perhe yksityisasia Suomen vapaimmalle naiselle.

Virtuaali-villasukka; kudotaan yhdessä maailmanpisin villasukka. Lisää raitasi mukaan - teet samalla hyvää. 6.2.2000 vanhenevat naiset neuloivat pitkää, punaista kaulaliina. Presidentin tekijät nostivat omaa häntäänsä juhlimalla. Minulle se ei tuonut mitään hyvää, kuolihan isäni seuraavana aamuna. Kuljin eteenpäin. Tie kyllä tiesi, minne olen ollut menossa. Yhteiskunnan navigaattori puolueilla on sekaisin. Kukaan ei tunne kulkemansa tien päämäärää. 

Vitas - Belarus 2003
Punaisella torilla

Stalinin kanavan rakentaminen oli neuvostovastaisten vankien uudelleen koulutusta kunnon kansalaisiksi. Tunnustamatta tarkoitusta Suomen hallitus on ryhtynyt kouluttamaan uudelleen meitä automaatin käyttäjinä osallistumaan tyhjän saa pyytämättä -koulutukseen. Vangit uudelleen koulutuksessa vankilassa tämän päivän yhteiskuntaan. Heille näytetään, mikä heitä odottaa vapaudessa. 
Vanhukset sodan särkeminä eivät osanneet kuvitella, kuinka heidä uhrauksensa huomioidaan hyvinvointivaltiossa. Vangit vankilassa, vanhukset laitoksissa ja maan hallitus virkamiehineen uudelleen koulutukseen Eu -kriisiin osallisina. Turha on mainita työpaikkansa menettäneiden, veronmaksajien ja eläkeläisten etuuksien puolustamista tekosyyksi jatkaa rahamaailman pelastamista. 
Jokaisella itsenäisyytensä säilyttäneellä maalla ja kansalla on oikeus juhlia suurta voitonpäiväänsä. 

Uudelle vuosituhannelle, 2000, siirtyminen antaa vanhat mahdollisuudet ja tuo uudet uhat.
Kertomukset kirjaksi -verkkokurssi
Potentiaalisten ongelmien ja mahdollisuuksien analyysi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti