keskiviikko 22. elokuuta 2012

Vapaus valita Hyvinkään yössä

Suomi-neito odottaa seuraavaa isoa tapahtumaa, joka jättää alleen tähänastiset pienet välikohtaukset. Minulle kevään alku osui liian lähelle. Missä on kriisiryhmä ja turvaverkko? Jotenkin tästä on vain mentävä eteenpäin. 
Avoin ministeriö on tätä päivää. Kuulin siitä netin välityksellä ja kohta lehtikirjoitukset toivat esiin nimiä kansalaisaloitteiden käsittelyyn asti. Yksi nimi on ylitse muiden, kulkee kadulla keisarina uusissa vaatteissa. Etsii muita omaneduntavoittelijota ja ampuu kovilla kohdatessa yksinkulkijan. On ottanut kestorepliikiksi nouseen kestovastauksen.
- On sellaiset pelisäännöt esim. pankissa. Sinne poikennutta laskunmaksajaa rokotetaan rankasti. Pankki antaa vain sijoitusneuvontaan aikoja. Tämän päivän lainananto 0-korolla kiinnosti monia, että rahat loppuivat kesken. Veronmaksajat vastaavat lainan takaisinmaksusta. Talouden madonluvut ovat vaiheessa.

Hartausohjelmat: Aamuhartaus 22.8 22.08.2012
Katekismussarjassa Isä meidän -rukouksesta (kohdista 6-7) puhuu kirjailija Kaija Pispa, Ylöjärvi. Lopussa Jaakko Löytty yhtyeineen esittää kappaleen "Sillä sinun on valtakunta". San. Kaija Pispa ja säv. Jaakko Löytty
Kuuntele aikaa 31 päivää (Vain Suomi)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti