maanantai 27. elokuuta 2012

Kutsu Munkkibaariin

Iltahartaus 27.8. Ville Talola lukee 1. Mooseksen kirjaa.  

Dokumenttiprojekti: ITO - Kilvoittelijan päiväkirja

ITO - Kilvoittelijan päiväkirja. Tokioon sijoittuva elokuva nuoren buddhalaispapin etsinnästä, yrityksestä löytää unikuvien, kaupungin sivukujien ja ihmismielen keskeltä elämän punainen lanka. Ohjaaja Pirjo Honkasalo. Tuotanto Millennium Film Oy 2009.
ITO

Mies 2000 -esite on seurannut minua aikansa aina saatavilla. Märtha Tikkanen sanoo haastattelussa.
- Miestä ei saanut loukata. Raiskaus oli kiellettyjen sanojen listalla. Sitä ei saanut sanoa ääneen. Viimeaikaisten tapahtumien valossa mies loukkaa itse itseään. Naisen, lapsen ja poikien hyväksikäytöt ovat tätä päivää vaiettuna häpeänä paavin lähtiessä anteeksipyyntökierrokselle. 

Rahastuskohteena olen ollut lypsylehmä, joka haluttaisi hengiltä, mutta rahantulo loppuisi siihen. Hernepussinheitokilpailu on ollut kansanhuvia eukonkannon ja saappaanheiton rinnalla. Välineurheilun heittoväline sai tarpeekseen, otti jalat alleen ja lähti omille teilleen. Perään lähetetään pahoittelukirjeitä osoitteen muuttamisesta. Minua loukkaa pahoittelut, kun rahastajat huomaavat menettäneensä jäsenmaksun maksajan. 

Muutto Verkkokirjoittajan taloon tapahtui oppilastyönä. En ollut verkkokirjoitustaitoinen enkä osannut tehdä kotisivuja enkä osaa vieläkään. Verkkokirjoittajan talon luvallisia linkkejä on poistettu. Kuntaliitto ei halua Hyvinvointipalvelut - laatu- ja tasa-arvo -projektin loppuraporttia pitää saatavilla. Minun loppuraporttini osallistumisesta oli ainoa sinkkuraportti ja lyhin työstä tulevaisuuden hyväksi ja kokemuksesta ankarana opettajana. 

Ite-arviointi
Asiakkaalle palvelua, 
lapsille hyvä esimerkki, 
itselle kunnioitusta.
Vertaiskäynti


Palveluseteli


 
Toinen poisvedetty linkki ensiksi mahdollinen, sitten akateemiset diagnosoivat lievästi dementoituneeksi muinaismummoksi. 
Potentiaalisten ongelmien ja mahdollisuuksien analyysi

Tänä päivänä asiat eivät etene. Aloittaisin alusta puhtaalta pöydältä verkkokirjoituskoulun viimeisillä ymmärrettävillä välineillä. Se olisi viimeisin älyversio PC:stä asiansa osaavan opettajan johdolla. Hän antaisi oivaltavaa opetusta ei matkimista, paina tuosta -ohjeineen. 


Tietokoneelle on ohjelmoitu tietoa, joka ei minulle aukene. Osallistuin "kokoa itsellesi tietokone" -kurssille nähdäkseni, mitä aparaatti on syönyt. Blogin kirjoittamisen olen itse opetellut. Joskus koko teksti häviää, on ollut liian kitkerää tekstiä. Se on pitänyt ulostaa ajatuskäymälään. Käynti siellä harmittaa, jotakin kielipoliisia helpottaa, mutta kirjoitetut tunteet eivät mihinkää häviä. 
 
Hernepussinheittokilpailun voittaja palkittiin kenttäpiispan viralla ja korkealla sotilasarvolla. Areena tarjoaa muutamaksi katselupäiväksi kirjoitettavaa kynällä ruutuvihkoon. ITO - kilvoittelijan päiväkirja on omakohtainen kasvutarina monine yhtymäkohtineen omaan ramadanin viettoon.

Nunnaksi Lintulaan en ehtinyt ajoissa: Luostari ei ole vanhainkoti, sinne pitää tulla kilvoittelemaan lihanhimoja vastaan. Kristitty Sisar ehti valistaa vanhempiani kesätyöstä Ruotsissa. Olin ollut huoraamassa. Tekokristityt ovat saaneet paljon pahaa aikaan elämässäni. Kokolihaa -mainospaita assosioituu sakkolihaksi ja naurattaa hillittömästi. Raha ei naura, vaikka se lihottaisi sakkolihakauppiasta. Se on elämän kertomus.

 
Matkakaverini Vitas lauloi todeksi luvatun maan. Lähti meijerinrannasta veneellä vettä pitkin Vihtaniemelle. Siellä oli vielä isovanhemmat kotona. Halattiin, juotiin kahvit ja vaihdettiin kuulumiset.

Kiitos käynnistä! Tervetuloa uudelleen! 
7.7.2014 
PS. Sehän on toiveajattelua, kunnes verottaja antaa päätöksen, onko mummonmökki lomakiinteistö, vapaa-ajan asunto asukkaitten puuttuessa vai onko minun perintöosani enää olemassakaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti