keskiviikko 15. elokuuta 2012

Pakene tai taistele

Syksy-Mariaksi nimeää kansanperinne tämän päivän. Jos olisi sateinen sataisi 40 päivää yhtä soittoa. Aurinko nousi kuitenkin Utsjoella klo 4.12 ja laskee klo 22.17. Päivä on aurinkoinen korjata talteen syysheinää pellolta. Se jalostuu työksi ja toimeentuloksi. Ahdistava painolasti kevenee sydänalasta. Illalla osallistuin Skansenin tämän kesän viimeiseen yhteislaulutilaisuuteen. Yleisön keskeltä nousi korkealle toiveita, että seuraavana kesänä taas lauletaan. 
Yle Fem on jäänyt vähälle katsomiselle. SVT: Sidenvägen på 30 dagar on ehtinyt viimeiseen jaksoon puolenyön kieppeillä. Ihana Ville esittelyineen jossakin kaukana idässä. Odotan Villen uusia seikkailuja syksyllä.

Telkku.com esittelee päivän teeveeohjelmat. Niiden alapuolella on Iltalehti ja Kauppalehti otsikot. Inho kyrsii selkäpiitä. IL esittelee Julkkis-Diilin osallistujat. Skansenin tunnuslaulussa on "suolaista ja makeaa". Meillä enemmän suolaista, joka on menettänyt makunsa, mutta eihän minun tarvitse katsoa kuvia vartavasten. Voin ohittaa ne pysähtymättä, mutta kameleontin väri vaihtuu tarpeen vaatiessa hyökkääväksi tai puolustavaksi. On hyvä kun reaktiot ovat vielä tallella.


Yle Radio 1
Yksi on hyvää seuraa: Tekstinä Tuliukko-blogissa.

Aamuhartaus 15.8 

Katekismussarjassa Isä meidän -rukouksesta (kohdasta 5) puhuu kirjailija Kaija Pispa, Ylöjärvi. Lopussa Jaakko Löytty esittää kappaleen "Lohdutuksen aika". San & säv. Kaija Pispa ja Jaakko Löytty.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti