tiistai 31. tammikuuta 2012

Viimeinen pari kaapista ulos

Naiset saavat olla rauhassa miesvaltaisella suuntautuneiden työpaikalla. Toista on joutua naisen ahdistelemaksi kahdenkeskisessä hoitotilanteessa. Kun on hidasälyinen oivaltamaan kuvitetuista seteleistä, työhuoneen ostotarjouksesta yhdessä käytettäväksi, viikonloppukurssin käymisestä kontaktien toivossa, pitää kysyä referenssejä yhteiseltä tutulta. Hän antaakin seikkaperäisen selvityksen rouvien Pariisin matkalta. Rouvat ajattelivat tutustua sellaiseen tarjontaan, mitä ei ehkä kotomaisemissa kehtaisi tehdä.

Sexybutiikki oli kohde. Hämmästys oli suuri, kun yksineläjä oli jo ehtinyt sinne. Senhetkinen taso kallistui, ja olin pudota kuiluun. Saman sain sanotuksi miehelle, joka halasi vaimon nähden asiallisesti. Yksin tultuaan käsi kävi käpälöimään luvattomilla alueilla. 
- Pudotit minut korkealta, sinäkin.
- Testasin, värähtääkö viisari? Sillä kertaa tuli tarkoitus selväksi. Seuraavalla kerralla antaisin ensiksi ympäri korvia ja jättäisin hieromatta. Suutarit pysykööt lestissään! Tällä alueella ei ole oppikirjoja, kuinka lapsille kerrotaan aikuiseksi kasvamisesta. 

Pieni tyttö hieroi korviaan. Huolestunut äiti vei lapsen lääkäriin, onko lapsella vaivaa korvissa. Lääkäri totesi.

- Ei ole mitään vikaa. Tyttö löysi korvansa. Sarjakuvapiirtäjä esittää saman asian yhdellä kuvalla tai kuvasarjalla. Sanataiteessa yksi osa-alue oli sarjakuvamenetelmä. Se sopii minunkin ajatusmaailmaan opettaa tai löytää seksualisuutensa kuin korvansa.
Suvaitsevaisuuden nimissä on otettu suunta latvasta alas, vaikka luonto se on, mikä tikanpojan puuhun vetää. Antaako oppitunnin istuva vai astuva presidentti vai opetusministeri? Hän oli vähällä joutua viihteellä sidotuksi tankotanssijan syliin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti