perjantai 27. tammikuuta 2012

Kaks on valveilla puol-isoa

Positiivinen tunnustus: 
"Puupää periytyy, puujalka ei."
Onko nyt mieltä missään sen enempää kuin 2000 vuotta sitten perheen lähtiessä verolle pantavaksi. Tarkalleen ei tiedetä vuosia Pyhän Perheen syntymäajankohdasta. Jokainen suunta on tutkinut tähtiä ja väittää omia arvelujaan ainoaksi oikeaksi. Me muut olemme pakanoita, kun vietämme joulua Jouluna. Syntyhistorialla on Jumalan suunnitelma.

Kuului jo kummia samoihin aikoihin kun digi-digi valtasi maailman. Joulusta tuli Sinun joulusi. Ei siinä ollut tilaa kuin hädin tuskin Suomen Turusta julistetulle joulurauhalle. Sen jälkeen markkinauutiset kiireineen ja myyntituloksineen saivat kaiken huomion. 
Yle-vero pannaan maksuun 2013. Siinä on ihmettelemistä meille, jotka ei mitään ymmärretä, onko meillä presidenttipari vai valveilla kaks puol-isoa. Järkeilemälläkään en pääse Pyhän Perheen Pyhään yöhän. Alkaa julman jumalan järkiajanlasku. Se ei ole rahanpuutetta vaan järjenköyhyyttä. 

Puhuttelija aamuyön tunteina ei lakannut puhuttelemasta, vaikka kuinka komensin.
- Lopeta! Haluan nukkua. Samaa linjaa tuli vastaus.
- Nythän minä vasta aloitan. Sitä puhuttelua on riittänyt. Aamuhartaudet joko kuulen tai en kuule. Jatkan unennäköä. On ollut vilkasta. Eivät ole painajaisia, osaanhan lentää ja tehdä täsmäalastuloja levitetyn sanomalehden päälle tai punaisen hiirimaton valkoiselle ristille. Rudolf Steiner antoi sosiaalisen peruslain meille yhteisöllisille ihmisille. Tulevalta presidentiltä on otettu valta pois. Siksi kutsunkin valitun presidentin hyvinvointivaltion kaatopaikalle. Me voimme täällä hyvin kutjailematta ajankuluksi. Jumalan hullut saavat tunnustusta ja antavat samalla mitalla takaisin maailmalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti