maanantai 30. tammikuuta 2012

If I Were.... presidentti


Minulla on viisas, kantaaottava Vista. Kirjoitin presidenttien toimenkuvan toteuttamisesta, jos ehdokkaasta tulisi presidentti. Sauli hävisi kisan viime vaaleissa. 12 vuotta sitten edeltäjä lähti asettumatta ehdolle. Oliko hänen toiveensa tulla valituksi poikkeuslailla, kun oli niin korvaamaton? (Blogger nielaisee pitkän kirjoituksen ehkä liian hyvin muistettuna. Kaikki on tallella tunnetasolla, miltä tuntuu saada kuolemantuomioon verrattava päätös. Sinä et ole mitään etkä ole tehnytkään mitään. Isäsikin oli punikki eikä hänelläkään ollut kansalaiskuntoisuutta. Sotaoikeuteen vain!!!!)

Kaksi ehdokkaista, pudonnut ja jatkaja ovat Ahtisaaren viitoittamalla tiellä. Itse toivon valituksi tulleella olevan ihan oma näkemyksensä presidentin viran hoitamisesta. Me vain äänestämme, emme ole maksaneet neuvonantajan pestistä. Meillä on muuta tekemistä huolehtia omasta elämästä, olipa presidentti kumpi tahansa.
- Kyllä ne ovat viisaita tänä ahneuden aikana. Kun mikään ei riitä.... On liian paljon ennakkoperintönsä pyytäneitä ja tuhlanneita tuhlaajapoikia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti