maanantai 1. heinäkuuta 2013

YLE RADIO 1 viettää romantiikan heinäkuuta kanssani

ROMANTIIKAN HEINÄKUU

Romantiikan heinäkuu. Kuva: Yle.
Paratiisilintuja ja rakastajia,
kaipuun haikeutta ja uskomattomia,
tosia rakkaustarinoita.

sunnuntai 18. marraskuuta 2012


Vuokrattu kita huutaa klubihuumetta

Kahdella kielellä vaikenemisen jälkeen tulin ulos kaapista. Hyppäsin suoraan sanataidemaailmaan. Lyhyestä virsi kaunis, opettajien täydennyskoulutukseen hyväksyttiin mukaan. Osallistuin lähipäiviin, kirjoitin käsin oppimispäiväkirjaa. Todistuksessa tärkein tieto oli, etten ollut osallistunut verkossa luovan kirjoittamisen opintoviikoille.

Höh! Maininta on toki totta, mutta kuinka sota-aikana syntynyt, omaishoitajana 10 viimeistä vuotta viettänyt, olisi verkkokirjoitustaitoinen. Tänää olen kironnut, mitä kaikkea tarvitaan voidakseen kirjoittaa netissä. Opastajat eivät olleet ajan tasalla. Kehoittivat hankkimaan käytetyn koneen.
- Se riittää sinulle harjoituskoneeksi. Salpauksessa ilmoitin jatkavani verkkoympäristössä YRITTÄJÄN ERIKOISAMMATTITUTKINTOON. Päällikkö näytti läppäriä ja sulki sen laatikkoon. Hankin loppuunkäytetyn PC:n, enhän tiennyt ohjelmien olevan jo vanhoja ennen PC:n kotiin tuloa.

Tänään vaihdoin järjestystä työpisteesä. Olin sotkeutua johtoihin, kun laajakaista on kaapelin varassa. Mietin, mitä pöytäkoneelle voisin tehdä. Oli selkeät wordit ja kuvaskannaukset, mutta vistalla kirjoitan. Taloyhtiö tarjoaa ilmaisen laajakaistan dnan kanssa tekemänsä sopimuksen mukaan. Se on säästöä, viilasihan dna linssiin tullen mennen. Mokkula olisi langaton vaihtoehto kuukausimaksulla. Hiiri on langaton, kun koneen hipaisupinta on niiiin herkkä. Nuoli harhautui kai naapuriin, kun kesti kauan kun näin sen viimeisen kerran.

Sanataiteesta otin itselleni lääkäreille suunnatun lisäkurssin "taide ja taudit". Verkkokirjoittajan talon Munkkiklubi on blogini, fyysisesti kaupungin katolla kolmen summerin takana. TV -sarjan Tohtorit hoitavat tauteja joka päivä Riverside Medical Clinic'alla. 

 Tohtorit (televisiosarja) – Wikipedia
Tänään
Epäluuloinen mieli, 1/2. Marcin vanha ystävä Roy sairastaa parantumatonta syöpää. Marc hoitaa Royta tämän satuttaessaan itsensä ja joutuu mukaan yllättävien tapahtumien vyöryyn. Mac on raivoissaan Katen paluusta.


Taidetta varten kuljen pari katuväliä asemalle, nousen junaan. Neljän tunnin kuluttua kaksi katuväliä ja olen perillä. Kutsuttuna saan paikan etupenkistä ja yöpymisen majatalossa.
Kilistetään "taide ja taudit" lahtelais-joensuulais -yhteistyölle. Esitys oli niin hauska, että läheltä piti, vältin sydärin.


Tahdon! Tahdon! I do! I do! musikaalin haastatteluja - YouTube


Tom Jonesin ja Harvey Schmidtin
I do! I do! Tahdon! Tahdon! 
 Broadwaymusikaali
 I do! I do! Agnes ja Michael
10.10.2012 - Lataaja: Samuli Moilanen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti