tiistai 9. heinäkuuta 2013

Liikemaailman palkinnot


"Yliopistossa jupeilla on pääaineena liikehallinto. Jos joidenkin vaatimusten takia heidän on otettava jotain vapaista taiteista, he ottavat liikerunouden."
"Liikemaailmassa olevan on siedettävä monia loukkauksia, jos pitää omasta rauhastaan." 
"Liikemaailman palkinnot menevät sille, joka tekee jotain ideasta."


Nämä muistiinkirjoitetut totuudet tulevat testatuksi päivittäin. Suomi-Neidolla on kunnia tuoda esiin näitä palkittuja varsinkin nyt, kun viimeistä viedään. A-studio selvittää ymmärrettävästi liikemies Harkimon areenan myyntiä venäläisille. Liikerunous on kovassa kurssissa liikehallinnon idealla hankitusta palkinnosta.

Presidenttipelissä presidentintekijät käyttivät saavutettua tärkeätä tehtäväänsä meihin, jotka ei tultu näkyviin yhdellä ilmaisella äänellä. Presidentti Niinistö tuli valituksi omilla ansioillaan ei Pelkosen huudatuksella, mahtavaa, eikä Harkimon rahoilla. Rauhan noopeliin liittyy jotakin, mikä on mennyt minulta ohi. Presidenttinä hän asetti rajat meille sota-aikana syntyneille elinikäisessä oppimisessa. 

Tähän asti ei edemmäs, on minun ylpeitten aaltojeni raja. Sitä samaa vahvistaa edunvalvoja koulutetusta, ammattitutkinnon suorittaneesta naisesta. Katuhuoraksi EU:n alueelle 6-kymppinen nainen. Voiko enemmän halventaa perheensä työllään elättänyttä naista ja omaishoitajana vanhempansa hautaan hoitanutta 1/8 mijonääri-isän miljoonaperijätärtä.  Onneksi sykli on loppumassa eikä eletä Hella Wuolijoen aikaa. Mitä silloin vaati maa pysyäkseen itsenäisenä? Maata ollaan myymässä kilokaupalla yksityisten liikemiesten lukuun.

"Maksamme esi-isiemme virheistä, näyttää vain reilulta, että heidän pitäisi jättää meille rahat, joilla suoritamme maksun." Olemme kuitenkin koko isänmaalla ihmisineen ja tulevine sukupolvineen panttina ulkolaisten pankkien pelastamiseksi.

"Köyhyys on perinnöllistä, sen saat lapsiltasi." Ei päde tavalliseen omaa työtänsä tekeviin. Sen varmistelevat päättäjät omaksi edukseen, että joistakin palveluista saat Kela-korvauksen. Kukaan ei enää halua itse maksaa käypää hintaa, vaan asettuu sen jonon päähän, josta saa vähän takaisin veronmaksajien rahoista. Hyi, hitto, hävetkää siitä puhuessanne. 

Jo 23 vuotta on konsulttitaidot olleet kysyttyjä ja käytettyjä. Vanhan isäni toteamus.
- Kyllä ne ovat viisaita ja sota on leikkiä, tulee palkituksi julman jumalan markkinavoimilla. 
- Tyhmiä ne ovat.  Läpinäkyvyyttä pitää tutkia oikeusasteissa alhaalta ylös ja ylhäältä palautettuna taas alkutekijöihin. 
Sanataiteen osa-alue "taide ja taudit" on minun juttu. Radiopsykiatrini sanoo, mikä meidät tekee hulluksi, kun muuhun kontaktiin ei ole varaa. Yleverolla meitä sivistetään vitunviljelyssä ja palautetaan menneisiin kesiin 70 -luvulle. Raharikkaus on vaihtunut järjenköyhyydeksi.
- Sinua on vedätetty, minua vielä pahemmin. Soitin Katujätkä -projektin johtajalle, kun työ- ja yrittäjäharjoittelija sai kohtauksen työpaikallani. 
- Ei riitä resurssit eikä kiinnosta pätkääkään, vastasi tilaisuuden saanut nainen. Kun kuntoutustuki jatkui, ei hän ollut enää halukas tulemaan työpaikalle. Minulle riitti silloin ja riittää tänä päivänä. Kuinka monella tilaisuuden saaneella on oma etu ensisijalla?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti