tiistai 30. heinäkuuta 2013

Etälamautin

Tänään puolimatkassa varmuuden vuoksi. Sydämestä tuntuu pahalta, mutta tunne helpottaa. Lääkitsemällä minulle on aiheutettu sivuääni karotukseen. 
Emakkosikalan possut pääsivät keväällä ulos. Voi sitä puttepossujen riemua. Paransivat kuin sika juoksua porttien avauduttua. Emännät seuraavat silmä tarkkana possujen vapaudenkaipuuta. Sitten yksi possuista tuupertuu maahan, toinen ja kolmas. Eläinlääkäri tulee, toteaa possut kuolleeksi. Varotoimena rokottaa loput possut vitamiinipistoksella, että emännille jäisi työtuloksesta vähän vaivanpalkaa joulumyynnissä. Sydän ei kestä liian suuria huippuja hyvässä eikä pahassa.

Oikeastaan heidän tehtävänsä oli luovuttaa possut kasvatettavaksi sijaisperheisiin. Toista on lähteä ydinperheestä maailmalle. Lapsettomat naiset maalaavat piruja seinälle, että huonosti käy, tekipä niin tai näin. Elämä on hyvää tai vähemmän hyvää, mutta sitä en tarvitse punnita terapiassa kenenkään k(m)ielipuolen kanssa. 

Lääkäripalvelut ovat hakusessa. Siitä tämä puolimatkan tarkoitus. Huomenna toinen puoli matkasta enkä tiedä, onko se päätepiste vai välietappi ennen seuraavaa kohdetta.

Äitini hakeutui yksityiselle lääkärille verenpaineen takia. Lääkitykseen tuli muutoksia ja jatkohoitoon omalle terveysasemalle. Lääkäri tutkii paperit ja toteaa.
- Sitä kun luulee elävänsä ikuisesti. Näistä lääkärien kommenteista olen saanut tarpeekseni. Viimeisen tuomion tuntua saan kokea ennen tuota päivää. He vastaavat sanomisistaan sitten viimeisenä päivänä.

Tähän asti, ei edemmäs, on minun ylpeitten aaltojeni raja. Paljon on parannettavaa yhteiskunnassa, jotta tästä selvitään kunnissa ja sotessa. Jokainen on hämmennellyt soppaa oman mielensä mukaan. Nyt on sopan syömisen aika. Kaikki eivät halua kotiruokaa vaan lähtevät kiertämään mieroa kuin ensimmäinen muistinsa menettänyt komukki. Venemestari kiersi mieroa köyhyyttään. Kansakoulunopettaja menetti muistinsa. Valtakunnassa kaikki hyvin, joku kuollut, joku vielä potkiutuu piikitettynä tai ilman. Show must go! 

Virtuaalinen matkakaveri - Vitas 


Näinkin voi nähdä pian

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti