torstai 20. syyskuuta 2012

KKK - kotikunta-, kotikirkko-, kotikontukorvaus

Hartausohjelmat: Aamuhartaus 20.9 20.09.2012
Viestintäpäällikkö Simo Repo, Espoo. Virsi 429. Virsi alkaa sanoin "Ylitse kaikkien rajojen". Psallamuskuoro, joht. Ilmo Riihimäki, kitara Juha Unkari.
Kuuntele aikaa 31 päivää

Voiko päivän ihanammin alkaa, ohittaa kuuden uutiset kuulematta ja sen jälkeen kuulla viestintäpäällikön tutun äänen puhuvan viime päivien maailmaa kuohuttaneista tapahtumista. Omalla lomalla salaa otetut auringonpalvontakuvat julkaistaan lehdistössä siellä täällä. Voi, teitä, reppanoita. Tyttönä, naisena, äitinä tiedän, mistä tämä tirkistelyn tarve johtuu. Reppanat ovat pudokkaita, poikia ja tyttöjä varjoisilta kujilta. Lapsuudessa tunne-elämän kehityksessä tapahtunut kolaus jättää jälkensä. Katupojasta kirurgiksi vei vuosia tajuta oma tuhoisa elämäntapa. 

- Laula vielä se "äidin pieni kiharainen pää", pyysi pieni tyttö kuultuaan pojasta varjoisella kujalla
 Guaglione - Olavi Virta - Poika Varjoiselta Kujalta 
(Video on poistettu ja korvaan sen Robertinolla.)
Guaglione - Olavi Virta - Poika Varjoiselta Kujalta - Street Boys Säveltäjä: Fanciulli Giuseppe Suom. sanat: Saukki Levytysvuosi: 1958 Singin ...
Chicagon jälkeen 19.10.2014 Guaglione - Olavi Virta - Poika Varjoiselta Kujalta
äitisi Amerikasta WTC  tuhouduttua.

Ihan tavallisia asioita tekemällä kotona, saa lapsi hyvät eväät elämää varten. Perimänsiirroksi sitä voisi sanoa. Kirurgi-isä kertoi pojilleen automatkalla entisestä elämästään. Tuli pitkä hiljaisuus, sitten toinen uskalsi sanoa. 
- Kuule, faija, ihan tuota en olisi sinusta uskonut. 

Joku jää katupoika-asteelle, joku huomaa tilaisuutensa tulleen ja ryhtyy poliittisesti määrittelemään lapsen etua ja syrjäytymisvaaraa. Nuori ei ole selvittänyt omaa traumaansa eikä ole sinut itsensä kanssa. Se saattaisi olla poliittista aivopesua jo aivan lapsesta, tuntea oma paremmuutensa presidenttiin verrattuna.

Koulu on antanut minimaaliset mahdollisuudet oppia lukemaan ja kirjoittamaan. Tietotekniikan hyväksikäyttö on käyttäjälle mahtava väline levittää kyseenalaisia alastonkuvia, pilakuvia ja tekstejä. Niilläkin voi leipänsä tienata, mutta se leipä on karvasta evästä tarjottavaksi kohteille. Vartiointia pitää lisätä, mutta julkaisemista ei mikään estä. Vedotaan sananvapauteen ja ihmisoikeussopimuksiin. Skenaario on laadittu vuoteen 2075. Sykli on alkutekijöissä ja käy samat vaiheet 10 sukupolven aikana. Tutkin Talouden madonlukuja tarkkaan, tietääkseni missä mennään.

Ei huolta tietokonevirheestä KolmeenKovaanKoohon. Aurinko nousee idästä. Kotikuntakorvauksena siirtäisin itärajaa lännemmäksi. Saatiinhan sieltä kunnanlääkäri, jonka leski uumoilee Tuusniemestä Floridaa. Se on ollut Joulusanoma kuin rauhanruhtinaan joulukiireet.
Kotikirkkokorvauksena on minut siirretty "muuhun uskonnolliseen yhteisöön" luopumatta lapsenuskosta.
Kotikontukorvauksena odottaa sijoittajia muukalaisten hautausmaa lapsuuskodin uimarannassa. 

Käännän reijitetyn tikkataulun takapuolen ja luen omalla tunneäidinkilellä.

Kaheksaas ukkaasi
Elä vöhni toisesta.

Mikkäänhän eijjoo niin mukavoo, kun toisten vikkoen tutieraelu. Eto errökset kyllä pannaan merkille vallannii, jos niitä tekköö joku muu kun ite. Ja sitten on niin hupasoo huastoo liehkasta ja vähä livvaattoo lisseekii selän takana jollennii toeselle. Vuan minkä tähen? Ei varmasti tunnu kestään hyvälle, jos tyhjee takana rupatettaan.

Ennemminnii pitäs koettoo oekasta viäryyksiä ja huastoo toisesta hyvvee. Ja jos jottaen moetteen sijjoo on, niin pitäs itelleen männä asia selevittämmään, eikä siitä tuttuin ja nuapuriin kanssa vätystellä. Eikä paranis ruveta tuomihtemmaan ennen kun on varma tieto asiasta. Monen immeisen maene ja kunnia on männy, kun on toeset tienneet eeltäpäen asiat paremmin kun asijanommainen ite taekka oekeuslaetos. Eikä niitä kunnioeta taho suaha millään lehti-ilimottelulla takasin.

Jos johhii niin, niin tämä käsky koskoo kielen kurissa pittoo. Lystiä suap pittee ja tyhjeekii hurpattoo, vuan sitä ei pitäs millonkaan tehhä muihen kustannuksella. On sitä mualimassa muutae kuljaelemista ja jos omille toelauksilleesa naaraa, niin aena lystiä piisoo. Ja voep sitä jollonnii pittee leipäläpesä ihan ummessakkii. - Savolaesten katkismus / toimittanut Raili Pursiainen


Robertino Loretti - Guaglione

Sydämen asialla haastatellaan nuoria, joiden lapsuus on ollut sodan jaloissa. Samoja kokemuksia 5 -kymppiseksi kotikuntaan palatessa. Palautus lapsuuteen tulee kuin tykinsuusta korkealta toimistonhoitajan paikalta. Jouduin keskelle taistelua leivästä ja lihasta, eikä omaishoitovuosien jälkeen ole taistelu lakannut. Bräiviik on tekojensa vanki 21 vuotta. Oma aikani omaishoitajana on ollut puolustustaistelua. Sen jälkeen yhteiskunta pitää otteessaan kuin pahantekijää velkavankeudessa. Viimeinen villitys on pahempi kuin vaikenemisen aika 50 vuotta, omaishoitoaikana ei ehtinyt suremaan. 
- Nyt on se perinnönjako.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti