torstai 27. syyskuuta 2012

Fan Club

























 TYLYPAHKA & PAHKASALO, ihan sama, missä kaikki tapahtuu.
- Missä on vasemmiston koti, kun Neuvostoliitto ja Itä-Saksa ovat romahtaneet?
- Kyllä se on Suomessa, vastaa Paavo vasemmistopuolueen puolesta.
Kirjoitan kynä sauhuten historiaa "Hyvästi toverit" -sarjasta. Olen elänyt ennen tuota aikaa ja tuon ajan. Vielä tänä päivänä torppari/mäkitupalaisen jälkeläinen saa kuulla olevansa punainen syntyperän köyhyyttä. Siinä on geenitutkimukselle työsarkaa tutkia, miksi köyhiä on vielä olemassa.
- Eivätkö kaikki rosvot tulleetkaan tapetuksi? kysyi Isoisä talollisen lukiessa ääneen sanomalehdestä ROSVO-ROOPESTA.
- Olisi pitänyt tappaa ukko eikä poika, tokaisee lukija ja sulkee lehden tuohtuneena.

Euroopan kulttuurilla on monet kasvot. Aina on löytynyt oljenkorsi hukkuvalle. En voi julkisesti hehkuttaa blogissa, kuka on jäänyt vierelle. Aika on selvittänyt ankeudessaan, kenen kaa kuljetaan samaan suuntaan. Juhlan jälkeen nostetaan maljoja, ja bongaan näyttelijän lähietäisyydellä.
- Näkeehän täällä tuttujakin, puhuttelen häntä. Hän ojentaa kätensä ja esittelee itsensä. Teen hänelle henkilökohtaisen kysymyksen, kun tiedän kuka on hänen avec.
- Olen projisoinut kaikki lämpimät läikähdykset tähän näyttelijään. Asiakas saa kaksoisolennon, että vakuutusehto täyttyy olla sotkeutumatta asiakkaisiin. Jos joku kertoo muuta, hän valehtelee.
- Ihan vapaasti miesnäyttelijä on käytettävissä, siihen on rouvan lupa.

Korttisarja Harry Potterista puhuu yhden fanitettavan kieltä huispauksineen. Jari Litmanen urheilijana on nuorten jalkapalloa pelaavien esikuva. Minulle siksi, että hän kävi tervehtimässä mummoaan ja samalla kertaa muisti naapuria, joka oli mummon ystävä. 

Uskomattoman uusperheen kautta sain kuulla Tommy Läntisestä, punaisesta tukasta ja laulusta; " Äiti, tänään mä en tahdo mennä kouluun." Vielä suuremmasta syystä oppimisen esteeksi on tullut koulut, koulumatkat, syrjäytyminen ja lainsäädäntö elinikäisestä oppimisesta.

Tommi Läntinen - Rahaa rikkaampi (Offical HD)
© Universal Music 2011 Sanat: Rivin alussa on tyhjää ja mä jaksan odottaa muistot kun ei häivy minnekkään. Sävel sanoja pyytää, tiedän mitä ... 1 vuosi sitten 70 071 näyttökertaa 


Vitas on fanilistan ehdoton ykkönen. Hän on matkakaveri maailmalla. Hän ei ole kieltänyt tulemasta mukaan vetoamalla ikään ja punkinpuremaan. Oikeastaan hän on hoitanut, että polvikivut voin unohtaa.
VitasVitaliy "Vitalik" Vladasovich Grachyov, better known by his stage name Vitas, is a Russian singer-songwriter. Known for his high falsetto voice and a vocal range of 5 octaves, he has been given the nickname "Prince of the Dolphin Voice" in China. Wikipedia
Born: February 19, 1981 (age 31), Daugavpils
Movies: Mulan

Витас - Берега России
Витас - Берега России
3 vuotta sitten 238 268 näyttökertaa
tekijä: RussianSun2

Aamuhartausseurakuntaa ei ole vielä säästösyistä lakkautettu. Jokainen voi osallistua uskonmenoihin haluamallaan tavalla. Tänään kuuntelen kapinapappia. Ei vielä ole teipattu suuta eikä suljettu tyrmään  määräämättömäksi ajaksi. Politiikka ja uskonto yhtä uskomattomia voimalla valtaa käyttäessään. 

Hartausohjelmat: Aamuhartaus 27.9 27.09.2012
Pastori Kai Sadinmaa, Helsinki. Teemu Mattson kvintetti esittää kappaleen "Enne". Säv. Teemu Mattson ja Teemu Eronen.
Kuuntele aikaa 31 päivää (Vain Suomi)

Aamuhartaus to 27.09.2012
Kai Sadinmaa, pastori, Helsinki

Tiedätkö mikä on virolainen pankkiautomaatti? Se on virolainen työntekijä, jonka kanssa työnantaja marssii pankkiautomaatille nostamaan viimeisen kuun tilin – ottaakseen työntekijälle maksamansa palkan takaisin. Työnantajina virolaiset ja suomalaiset työnvälitysfirmat, nämä nykyajan orjakauppiaat, hallitusten siunaamat, ajan hengelle uskolliset.

Tiedätkö miksi kutsutaan Tallinnasta Helsinkiin sunnuntai-iltaisin ja maanantaiaamuisin lähteviä laivoja? Orjalaivoiksi.

Ei orjuus ole mihinkään kadonnut. Nykyajan orjat ovat niitä, jotka tekevät pimeää työtä kansainvälisten suurfirmojen hikipajoissa jotta me saisimme mahdollisimman halpoja vaatteita ja muita kulutustavaroita tai orjat ovat kotiemme lattioita jynssäävät virolaiset siivoojat tai duunarit suomalaisilla rakennustyömailla tai missä vaan, kivilouhoksista, marjametsiin ja ravintoloihin, seksiorjina, minimipalkalla tai ilman palkkaa, vailla oikeuksia, varastoissa asuen, autotalleissa, pienissä kopperoissa, mahdollisimman kustannustehokkaasti.

Sano heille, että se on heidän oma valintansa. Sano heille, että se on heistä kiinni millaisen elämän he itselleen luovat. Sano heille, että he voivat piristää ja lohduttaa kanssaorjiaan ihan tavallisilla asioilla, leipomalla pullaa ja tarjoamalla kaakaota tai tervehtimällä toisiaan iloisesti hymyillen, päivän raatamista aloittaessa, muutaman tunnin yöunen jälkeen.

Sano heille, että tärkein poliittinen teko, olosuhteiden parantamiseksi, on vertaistuki, lähimmäisapu, ja että kyllä se siitä vielä jonain päivänä kirkastuu, kärsivällisyyttä, kunhan jaksatte yrittää ja muistakaa talvisota, kaveria ei jätetä ja kunhan saadaan nämä eurokriisit sun muut kriisit hoidettua niin kyllä se sitten teidänkin laariin voi jotain sataa. Pääsette vielä harrastamaan joogaa, golfia, valtaamaan paikan maailmassa. Nimittäin kukaan ei sitä teille tule ilmaiseksi antamaan.

Ei varsinkaan nyt kun hyvinvointiyhteiskunta on mennyttä ja olemme todistamassa almuyhteiskunnan paluuta, yhteiskunnan jossa rikkaat lunastavat taivaspaikkoja, hyvää omatuntoa, työntämällä roposia köyhän kouraan.

Vai onko se edistystä kun köyhille tarjotaan pullaa? Kaksikymmentä vuotta sitten heille tarjottiin pelkkää silakkaa.

Mutta ei minulla, keskiluokkaisella, ole mitään syytä voitonriemuun tai helpotuksen huokaisuun. Tässä globaalissa pudotuspelissä musta pekka voi jäädä kenen tahansa tavallisen veronmaksajan käteen, sinun ja minun.

Et sinä ole turvassa globaalien markkinoiden mielivallalta, kasvottomilta sijoittajilta, kansainvälisten suurpankkien orjuuttavalta voimalta. Suuri Saneeraaja, tämä voittoja tahkoava päänahanmetsästäjä, kulkee missä tahtoo, tekee mitä tahtoo ja antaa potkun persauksiin kenelle tahtoo.

Suuri Saneeraaja tulee silloin kun vähiten sitä odotat, silloin kun vietät lastesi kanssa laatuaikaa kännykkä korvalla työasioita hoidellen tai kun lennät perheesi kanssa etelän aurinkoon talvea pakoon tai kun shoppailet koulusta toiseen sitä laadukkainta opinahjoa vesallesi etsien tai kun mietit parasta ja turvallisinta asuinpaikkaa, etnisesti puhtainta, sitä jossa asuu vähiten somaleja tai muita maahanmuuttajia.

Valvokaa siis. Sitä päivää ja hetkeä ei tiedä kukaan. Vedenpaisumuksen edellä kukaan ei aavista mitään ennen kuin tulva tulee ja vie mennessään. Samoin käy kun Suuri Saneeraaja iskee. Kaksi miestä johtaa linjoja: toinen otetaan, toinen jätetään. Kaksi naista on avotoimistossa: toinen otetaan, toinen jätetään. Valvokaa siis, sillä sitä hetkeä ei tiedä kukaan, ei hallitus, eduskunta tai presidentti, ei EU:n komissio.

Mutta voi teitä, te rikkaat, te olette palkkanne jo saaneet. Te viette leskiltä talot ja latelette markkinapuheitanne vain näön vuoksi. Sitä ankarampi tulee olemaan teidän tuomionne.

Voi teitä, rikkaat! Te teeskentelijät! Te kaadatte kiltisti kansalaisten rahat Eurooppalaiseen Molokin kitaan ja tuhoatte sosiaalisen ja inhimillisen yhteiskunnan perustan, laiminlyöden sen, mikä laissa on tärkeintä: oikeudenmukaisuuden, laupeuden ja uskollisuuden. Te sokeat oppaat! Hyttysen te siivilöitte, mutta nielaisette hirven!

Te puhdistatte maljanne ja vatinne ulkopuolelta, mutta mitä niissä on sisällä: riistoa ja hillittömyyttä! Te olette kuin kalkilla valkaistut haudat. Ulkopuolelta ne kyllä ovat kauniita mutta sisältä täynnä kuolleiden luita ja kaikkea saastaa. Samalla tavoin tekin olette menestyneitä ulkonaisesti, ihmisten silmissä, mutta sisältä täynnä teeskentelyä ja vääryyttä. Teidät minä lähetän pois luotani tyhjin käsin.

Mutta autuaita olette te kaikki tämän maailman orjat. Teidän on taivasten valtakunta. Autuaita olette te päähän potkitut, työpaikoista ja yhteiskunnasta ulossaneeratut ja hyödyttömiksi todetut, turhat ihmiset. Autuaita olette te leipäjonoissa seisovat, te kaduille avohoitoon hylätyt. Autuaita te jotka olette pelkkää saastaa rikkaiden ja yltäkylläisten kengänpohjissa, te jotka olette likainen tahra Tuomiokirkon valkeassa rappauksessa. Autuaita te jotka nyt olette pelkkä kustannuserä, este rikkaiden voittojen maksimoinnissa. Autuaita olette te, jotka nyt itkette ja valitatte maailman epäoikeudenmukaisuutta ja julmuutta. Teidän on Taivasten Valtakunta. Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti