perjantai 15. kesäkuuta 2012

TV-tohtorit ja KKN -verkkolehti

TV: Sarjan henkilöluettelo

Tohtori Brendan "Mac" McGuire (Christopher Timothy)
Tohtori Ben Kwarme (Ariyon Bakare)
Tohtori Helen Thompson (Corrinne Wicks)
Tohtori Jude Carlyle (Natalie J. Robb)
Tohtori Marc Elliot (Tom Butcher)
Tohtori Kali Hamada (Nicole Arumugam)
Hallintojohtaja Kate McGuire (Maggie Cronin)
Hoitaja Faith Walker (Eva Fontaine)
Vastaanottovirkailija Katrina Bullen (Tabitha Wady)
Tohtorit 15.6.2012
Ei kenenkään lapsi. Ben auttaa hoitokodissa olevaa vanhaa miestä, joka haluaa löytää tyttärensä ennen kuolemaansa. Etsintöjen yhteydessä Ben joutuu kohtaamaan myös omat menneisyyden haamunsa.

KKN: Tutkijat ovat taas tutkineet. Hyvä niin, koska nyt ymmärrämme taas paremmin Euro-kriisiä ja poliittista päätöksentekoa!

Olen radiopsykiatrin  ja verkkolehden varassa ymmärtääkseni paremmin oman kunnan ja Suomi-neidon arkielämää. Jumalat ovat joutuneet selvittelemään vakautta, kestävää kehitystä ja millä se maksetaan, ja kuka sen maksaa. Minulle elämänohjeeksi on opetettu 10 käskyä. Geenitutkimuksella on päästy aggressiivisuuden ja seksielämän lähteille. Tutkimukseen on uskominen, onhan sen antama tieto paljon vanhempaa kuin ihmisille kirjoitetut laintaulut. 

Uskomattomien uskonmenojen tarkoitus on saada yhteys henkiin ja parantaa hedelmällisyyttä minulle vierailla riiteillä. Juhannustaiat liittyvät jälkimmäiseen ennen lisääntymistä. Löytää pari, jota rakastaa myötä ja vastoinkäymisissä. Siitä se ongelma tulee, jos lisääntyminen ei enää onnistu länsimaissa. Onpahan yksi ongelma lisää saatu aikaan omalla elämänmenolla. Syntipukiksi en enää rupea sanomalla.
- Tule tänne syyparka, on niitä täällä entisiäkin. Minun kiintiö on täynnä. Oppirahat on maksettu. Elelen tässä neljännen ukkaasin lupauksen mukaan kauan. Jos se selviytymistarinakin muuttuisi menestystarinaksi arkienkelille.


Sillä luonto se on mikä tikanpojan puuhun vetää. Ihmisen aggresiivisuus lajitoveriaan kohtaan on kielletty.
- Älä tapa. Savolaisten katekismus on ymmärrettävää omalla tunneäidinkielellä. Siitä sitten paremmalla ajalla, kun katson, mitä käskyjä uusiksi ei valvoja anna julkaista tekstinä. Tänään puhutaan nokiasta rahan ja julman jumalan kielellä.  Minulta on kysytty.
- Mitä pahaa siinä on, jos kauppa käy ja kiire lisääntyy?
Nyt sen tiedämme ahnehtimisen lopun ja sitä yritetään selittää parhain päin pääkallonpaikalta. Se on ollut minun ylpeitten aaltojeni raja.
- Tähän asti ei edemmäs. Ikä on ehdoton ja työhistoriaa ei ole kertynyt sotakorvauksien maksajien jälkeläisille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti