torstai 28. kesäkuuta 2012

Punaisen heinäkuun 1/8 isä

Vitas - Belarus (Белоруссия) 2003

9th May 2003 - Russian Great Victory Day, Red Square in Moscow źródło / source: YT - julia1988vitas

Voisiko vastakkainasettelun aika olla ohi 71 vuoden kuluttua syntymästäni? Vedotaan ystävyys- yhteistyö- ja avunantosopimukseen ja toimitaan epäluuloja herättävällä tavalla. Näin toimii avoin yhteiskunta suljetun yhteiskunnan säännöillä. Olen oman aikani lapsi, viettänyt syntymäkunnassani 12 ensimmäistä ikävuotta. Tarvitaan kuntauudistus poliittisten päätösten seurauksena. Näin valkoinen mies houkutteli ja loppujen lopuksi pakotti intiaanit reservaatteihin ja otti heidän maansa. 
Suomi-neito on luopunut kuntalaisistaan maaseudun autioitumisen seurauksena. Sijoittajat ovat saaneet halvalla rantatontit viihde- ja vapaa-ajanviettoa varten. Kunnat ovat hyötyneet velaksi ostetuista sijoituksista. Nyt pitäisi alkuperäisten asukkaiden ryhtyä heidän sijoituksilleen maksumieheksi parantamalla teitä, lisäämällä yhteyksiä 100 megan nopeudella, vesiosuuskunta tarvitaan juomaveden kuljettamiseksi satojen kilometrien päästä Juojärven ympäröimään Vihtaniemeen. Jätevesijärjestelmä tarvitaan nurkkaan kusemista varten. 

Poliittiset päätökset vetävät kuntarajat uusiksi jos jonkinlaisen tekosyyn perusteella. Koskaan en ole tuntenut olevani häviäjän puolella. Sitä oli koko Suomi-neito hävityn sodan jälkeen. Naapuri saneli rauhanehdot, nyt puolueet nostavat omat päätöksensä yhteiseksi hyväksi koko Suomelle näkemättä metsää puilta. 
Vasta verkkokirjoitustaidon opittuani on maailmani laajentunut oikeaan suuntaan. Ken tietä käy on tiensä vanki, vapaa on vain umpihanki. Sen tiesivät vanhempani 1900 -luvulta lähtien. Eikä asenteet ehtineet muuttua vanhempieni eläessä. Isäni kohdalla yhteiskunnan takaperoisuus näkyi valkoisten sotaherrojen ylemmyydentuntoisuutena. He eivät olleet enää lisääntymiskykyisiä. Lapsettomina saivat kunnalliset palvelut. Kun torpparinpojalle löytyi hoitaja omasta perheestä, joutuivat kunnan viranhaltijat paniikkiin, kun olivat saaneet huseerata kunnan rahojen kanssa kuin omiensa.

- Kyllä ne ovat viisaita. Heidän lapsensakin ovat viisaita seuratessaan isiensä jälkiä. Pojista ei polvi parantunut, päinvastoin alkoi Suomi-neidon alamäki isän kuoleman jälkeen uuden kuningattaren aloittaessa elinkautista valtakautta. Rikospaikalle en palaa sattuneesta syystä. Kokoustan suvun kanssa itänaapurin kainalossa. Voiton juhlin seuraavan kerran Pietarin toritansseissa Vitasin tahdittamana.

VITAS 2007/11/17 女占卜者/ Fortune Teller_週末之夜

Onni on mennyt menojaan 29.6.2012

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti