sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Sininen Hetki 13.3.2012 klo 13.13

 

“Haluan kiittää Hämeen Rykmentin Urheilukoulun puolesta hienosta mahdollisuudesta osallistua Sininen Hetki - konserttiin.
Tilaisuus oli erittäin hieno ja arvokas.
Kaikki mukana olleet pitivät tilaisuudesta erittäin paljon. 
Uskon vakaasti, että myös varusmiesten ja -naisten maanpuolustustahto nousi tämän tilaisuuden johdosta.
Myös minulle henkilökohtaisesti tilaisuus oli hieno mahdollisuus päästä arvokkaaseen tilaisuuteen, ja samalla hyvä muistutus siitä, miksi tätä työtä pitää tehdä.
Toivottavasti myös tulevaisuudessa meillä on mahdollisuus osallistua kyseiseen tilaisuuteen.
Kiittäen:
Luutnantti V.I.
Oppilas A.K.
Oppilas O-P.V.
Oppilas J.S.
Oppilas T.K.
Oppilas E.V.
Oppilas


“Tuhannet kiitokset suurenmmoisesta konsertista. Olemme harvoin kuulleet niin upeasti esitettyä Finlandiaa. Ja sitten minun täytyy tunnustaa, että tuli kyyneleet silmiini, kun kuuntelin Kataisen ja Niinistön viestit. Se kertoo tapahtuneen  ja Isovanhempien yhdistyksen tasosta.
…Minä olin pieni tyttö kun isäni kuoli sodassa 1941 marraskuussa…
Lämpimiä kiitoksia vielä kerran 13.03:n ihanasta päivästä."

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Omat kiitokseni kutsusta osallistua konserttiin. Finlandia ja Veteraanin iltahuuto on kuristanut kurkusta ja saanut aina kyyneleet silmiin. 6.12.2012 otin lauluharjoitukset uusiksi niin monta kertaa, ettei tunteiden tulva minua tukehduta. Lämmin läikähdys sisälläni ja kiitokset elämälle, että isäni palasi elävänä takaisin. Isovanhempina olemme samassa veneessä talvisodan hengessä kertomassa lapsenlapsille lauluin: Teidän nyt vuoronne on. Tämä on se asiayhteys, jossa kirjoitan unohtaakseni kaiken sen köyhyyden, mistä sodan aikana syntyneenä olen saanut osani.

Sininen ja valkoinen värit ovat vapauden. Köyhyys on taaksejäänyttä elämää. Tilalle on tullut ylivelkaantuminen. Muutos on tehtävä supistamalla kaikkea. Me kestämme sen graniitin lujuudella. On opittava uudelleen elämän perusasiat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti