perjantai 30. maaliskuuta 2012

Elämän suola

Siivet eivät kanna eivätkä juuri jalatkaan. Osumia on tullut liian paljon. Etsin Etelämeren saarten maalintua. Siipiä ne eivät tarvitse paetessaan vihollisia. Eristyksessä niillä ei ollut luontaisia vihollisia. Kagu tai jotakin sinne päin on aurinkokurjen sukulainen. Siksi sen tunnistan minäkin levitettyjen siipien kuvioinnista. Muuten voisin olla lentokyvytön maalintu, mutta työssäni toivon löytyvän asiakkaalle albatrossin siivet. Ne liitelevät lepäämättä meren yllä.

Pitkän aikaa mieli on ollut vireystason +/- 0 pisteen alapuolella. On ollut pakko lähteä asioimaan lähikauppaa pidemmälle.  Vaikka matkaa on kaksi kadunväliä ulkona, on sisällä hehtaarihalli käveltäväksi. Heikotus lisääntyy. Selviänkö kassalle pyörtymättä?  Istun tuolilla, juon hyllystä ottamastani mehupullosta osan. Vien tyhjän tetran kassalle ja kerron, miksi se on tyhjä. Kassarouva sanoo kärsineensä samoista oireista.

Vaihdoin toiseen tavarataloon postiasiointia varten. Siellä on samat tuntemukset. Kirje postiin 1 -luokassa. Tulee mieleen uskomuslääke uskomushoidoksi. Kysyn apteekista, heillä on vain jauheena tai pillereinä magnesiumia. Jatkan matkaa Trion toiseen päähän luontaistuotekauppaan. Pyydän nestemäistä magnesiumia ja pullo löytyy. Kerron pyörrytyksestä. Hoidoksi suosittelevat merisuolarakeita kielen alle. Olisiko heillä merisuolaa myynnissä? Pussi löytyy ja pyydän siitä ensiavuksi. Yhtä halukkaasti kuin pässi nuolee suolaa imeskelin ihmeainetta. Maistuu hyvältä, silmät kirkastuvat. Sitäkö se olikin? Oikean suolan puutetta? 

Verenpainelääkkeessä on mukana nesteenpoistolääke. Olen lisännyt suolaa ruokaan, mutta suola on ollut mautonta. Korvasin namupussin merisuolalla. 
- Mitä tekee mieli, kysyy homeopaattilääkäri tutkimusta tehdessään.
- Ei ole mielitekoja. 
- Et sinä voi olla terve, sillä mieliteot ilmaisevat kehonkielellä, mitä elimistö tarvitsee.

Ennen anemian toteamista tuli mielitekoja, joita ei ennen ollut. Raakaa kukkakaalia, puhdistettua savea, nuoleskelun tarve uimahallin rapun seiniä hämähäkinverkoista huolimatta. Hikoan nähdessäni junan ikkunasta louhittuja kivikasoja. Siinä sitä olisi, mutta ei syötävässä muodossa. Sitten meni työkyky rautapillereistä huolimatta. Syy piti poistaa leikkauksella. Odotusajaksi sain homeopaattista kalkkia ja sairausloma hoitui leikkauksella ja uuden leikkaustarpeen toteamisella. Veriarvot hoituivat kohdalleen ilman rautapillereitä meteoriittikivellä homeopaattisesti.
- Mitä se homeopaatti määräsi, kysyi koululääketieteen lääkäri tutkimuksiin lähettäneestä lääkäristä.
- Homeopaattista kalkkia.
- No, en ole ennen kuullut. Minut puolikuolleen hän pistää odottamaan leikkausjonoon kesälomien ja muiden kiireellisten tapausten jälkeen. 

Sinä kesänä joku pisti tuulemaan. Kun ilmoitus jonon leikkauspäivästä tuli, olin jo käynyt läpi kaksi leikkausta. Pitänyt 7 viikon pituisen sairausloman ja palannut työhön kaikki arvot kohdallaan.
Joudun melkein aivovaurioon, kun kuulen huuhaa- ja uskomushoidoista. Valelääkärit ja murhaajahoitajat käyttävät tilaisuutta hyväkseen. Kouluampumisetkin pannaan kai huuhaahoidoiksi. Pitää tehdä sitä, mitä keho ja mieli käskevät. Minulta on mennyt viimeinenkin usko hoitaa sairaita. Nyt tarvitsevat ns. terveeksi julistautuneet hoitoa. Suola kävi mauttomaksi ja menetti tehonsa. On vaihdettava tehokkaisiin korvaushoitoihin ja kuunneltava itseään. 

Ennen syntymää enkeli sulkee suun. Meillä ei ole ohjekirjaa, varaosapussia eikä talonmiestä mukana. Meistä on tullut tyhmyyttämme konsulttien rahastuskohteita. Omaishoitajana elettiin päivä kerrallan, mutta mentiin 1800- luvun loppuun ja 1900 -luvun alkuun. Silloin Suomi-neito selvisi elossa. Poliitikot huutavat yhdestä suusta Suomi-neidon uutta menestystarinaa. Totuus löytyy Uudesta Seelannista ja ruohonjuuritasolta. Suomi-neito nostaa hametta ja humpsuttaa. On tuuletuksen aika.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti