keskiviikko 21. maaliskuuta 2012

Pajulaulu itkevästä huilusta

Prisma on palauttanut minut yötyöhön ja kuutamourakoihin. Ymmärrys on lisääntynyt traumaattisten kokemusten tullessa liian liki. Suomi-neito on hätää kärsimässä. Jos minut nähdään joka tilanteessa punaisena syntyperäni mukaan, on punaisuus katsojan silmässä. Meidän vapauden värit ovat sininen ja valkoinen. Kuinka sen olisin kertonut sodankäyneelle isälle. Sukuviiri, Suomen siniristilippu on kaikki, millä sen hänelle kerroimme 90 -vuotispäivänä. Valkoisten veteraanien omantunnon rauhoittamiseksi luvattu  havuseppele kuoltua haudalle ei toteutunut. En pyytänyt enkä kutsunut Tuusniemen vallanpitäjiä peijaisiin. Syntymäpäiviltä puuttui kaksi lastenlasta. Toiselta tuli tervehdys Libanonista rauhanturvatehtävistä.

On pitänyt vaihtaa kieltä saksaksi, että ymmärrän tekemiseni tärkeyden. Zu Hause Pflegen, närståendevårdare  sanoina merkitsevät juuri sitä, mitä kävin tekemässä lupaukseni mukaan.
- Minä tulen! Sillä on yhtymäkohta ajallisesti Berliininmuurin rakentamiseen kesällä 1961. Sain kortin kesäisenä päivänä.
- Ich komme! Postinkulku kesti, hän oli jo tullut samana päivänä kuin kortti tuli perille maalaiskirjeenkantajan postilaukussa. Olen kansalaistottelematon. Ei tuppauduta kun ei tykätä. Srk lähetti kristityn kautta potilasjärjestöön. Kristitty edusti kirkkoa, joten oli vaihdettava saksankieliseen seurakuntaan luopumatta lapsenuskosta. Sitä mukaa on moni asia loksahtanut kohdalleen omassa elämässä. Blau und Weiss ovat värit vapauden tänä päivänä. Suomi-neito ei pode rahanpuutetta, vaan järjenköyhyyttä.
Omakustanteisesti olen ollut bisnesenkeli. Kaikkeen tarpeelliseen on rahaa ollut riittävästi. Brändiryhmä yrittää puhua omaan pussiinsa lisää liksaa lähtemällä vienninedistämismatkoille kehuen, kuinka hyviä ollaan Suomessa. Näin työ loppui meillä ja työpaikat siirtyivät Kiinaan hankkimaan lapsityövoimalla tuottoa sijoittajille. 

Oma mainosarvo ja sponsoroidut kulkupelit

Vapaaehtoistyöhön mennessäni saan Vip -kohtelun Vip -vieraana. Kukaan ei katso eikä kysy huuli pyöreänä.
- Mitä sinä täällä teet, olethan jo eläkkeellä?
- Sitä juuri, en ole vielä varannut vanhainkotipaikkaa lakanoiden välissä.
- Mikä sinä luulet olevasi? Yöllinen soittaja joutui kukkapenkkiin. 
- Ihmisten ymmärtämisessä on se vaara, että ymmärtävät ymmärtämisen väärin ja tunkevat liian liki.

Kaikki tämä on kestetty. Sponsorillani on omia kiireitä, joten seilaan 2000 -lukua Vitas'in kanssa youtubessa Opera#2 kuunnellen. Vitas harppoi elämääni viime keväänä nuorena miehenä. Dario Fo ohjaa elämääni vaiheesta toiseen.

 FM remix 2002

Isoisä juonessa mukana, isä uhkasi kutsua poliisin,
jos Vitas ei lakkaisi laulamasta.

Asuvalinta 2006

Venäläisellä kultturilla on monet kasvot. Liekö Euroopan kulttuuri lopetusuhan edessä, kun raha on kummasti kadonnut tavoittamattomiin. 
- Kaikki mänj' eikä piisannutkaan. Kahmurat ovat muilutuksen kohteena toistamiseen 70 -kesäisen pitkässä muistissa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti