lauantai 16. maaliskuuta 2013

PS:n viikkoteemasta omalla ehdokkaalla

Moni kakku päältä kaunis, jos muuta sisältöä ei ole näyttää. Kuinka ollakaan, saan esitellä löytöni,  lättisyntyisen laulajan, joka osaa asiansa ja monta muuta sen lisäksi. Meillä kaikki seuraa jotakin formaattia. Haapasalon Villellä on omansa hylkäämättä suomalaisuuttaan ja on tunnetuin suomalainen Venäjällä. Olen katsonut Vitas'in haastattelun lapsuudesta tähän päivään. Esitelläkseni hänet turvaudun wikipedian sivun konekieliseen käännökseen. Tässä kaikki huvi, josta olen päässyt osalliseksi verkkokirjoitustaitoisena köyhästä syntyperästä huolimatta. 20-vuotias Vitas harppoi elämääni OPERA #2:lla. Sodan aikana syntyneellä tytöllä on toisenlainen tie kuljettavana avoimessa yhteiskunnassa, jossa on suljetun yhteiskunnan säännöt vielä 7-kymppiselle naiselle.
2


Vitas
Birth nimi Vitaliy "Vitas" Vladasovich Grachyov
Syntynyt 19. helmikuuta 1981 (ikä 32)
Alkuperä Daugavpils , Latvian SSR , Neuvostoliitto
Lajityyppi Operatic pop , Techno, New Age, Laulajista , Klassinen
Pop ( viihde , Chillout ), Synthpop , Alt kallio
Ammatit Laulaja, säveltäjä, Lauluntekijä, näyttelijä, muotisuunnittelija
Mittarit Voice, Harmonikka , Piano
Vuodet aktiivinen 2000-hetkellä
Associated säädökset DIVA (ДИВА)
Verkkosivusto vitas.com.ru
Vitaliy "Vitalik" Vladasovich Grachyov ( venäjä : Виталий Владасович Грачёв, Vitalij Vladasovič Gračëv), joka tunnetaan paremmin hänen vaiheessa nimi Vitas (pron.: / v i ː t ɑ ː s / , venäjä : Витас), on venäläinen laulaja-lauluntekijä.
Hänet tunnetaan korkea falsetti ääni ja laulu välillä 5 oktaavia, hän on saanut lempinimen "Prinssi Dolphin Voice "Kiinassa. Hänen musiikkinsa on usein vaikea luokitella, joissa osia techno , tanssia , klassista , jazzia ja kansanmusiikkia .  Hänen 2000 kappale "Opera nro 2" ("Opera # 2" julkaistiin singlenä vuonna 2001) on toimitettu usein Internetin kautta, mikä osuus paljon hänen maailmanlaajuista tunnustusta.  Hän suunnittelee omaa teatteripuvustuksia. DIVA (ДИВА) on bändin nimi, joka mukana Vitas aikana hänen konsertteja. 
Vitas on saavuttanut paljon merkkihenkilö kautta Venäjän televisiossa, ja vuodesta 2005 hänen uransa on edennyt osaksi Aasian markkinoilla. Hän on allekirjoittanut viihde merkit, kuten Universal , joka jakelee musiikkiaan Taiwanissa, ja hän on kiertänyt laajasti Kiinassa  ja useissa muissa maissa. Hän on esiintynyt duettoja monien muiden laulajien kuten Demis Roussos , Lucio Dalla , ja Vitas "isoisä Arkadiy Davydovich Marantsman (Аркадий Давыдович Маранцман), jonka kanssa hän laulaa" Ystävyys ". 

Yhden käden sormet riittävät suomalaisten sielunkumppaneiden luettelemiseen. Heitä en luettele nimiltä syystä, että heidät aina leimataan minun mitättömyydellä julkisesti. Sano kenen kanssa seurustelet, niin minä sanon millainen sinä olet. Ja taas kiekuu kukko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti