torstai 5. heinäkuuta 2012

Valvoja/ylläpitäjä nukkuu kuin musta kissa nukkuu, nukkuu, nukkuu

Torstai 5.7.
AH Pastori Kai Sadinmaa, Helsinki
IH Kirkkoherra Pekka Särkiö, Lahti


Luonnossa on ahkeroitu, vesilintu hoivaa pesuettaan, marjat punertuvat puskissa. Ainoa joka ei ahkeroi on sarjakuvan kissa Karvinen. Asiasta viidenteen hartausohjelmien julkaisuun netissä. AH -puhuja Kai Sadinmaa pistäytyi eetterissä ja kuulin. Poistui vähin äänin enkä muista hänen puheestaan juuri mitään. 
IH -puhuja Pekka Särkiö on entuudestaan tuttu. Pahoitteli kirkostaeroamistani. Pahoitteluun annoin vastineen kirjallisesti. Sen jälkeen minut heitettii ulos muuhun uskonnolliseen yhteisöön. Pahoittelu noudatti sisällöltään samaa kaavaa kuin vuokrankorotuksen perusteet. Sijoitusasunnonomistaja ilmoitti rahanarvon pienentymisestä ja minun maksukyvyn lisääntymisestä. Punnukset ovat tasan. Kirkosta on tullut sijoittaja, se on kirkon oma asia. Ei toimi esimerkillisesti aamuhartausseurakunnalle.

Tänään tunnen olevani kotikissa kirjoittessani. Monta itseeni kohdistunutta väliaikaisen korvikkeen odotusta projisoin Karviseen. Toimii aurinkopaneelin ja silityspinnan palautteena, norkoilemaan en alennu nurkkapielissä. Areena lähettää hartaudet lupauksensa mukaan sitten kun lähettää. Neljättä käskyä ei päivitetä. Voimaan jää rakasta vihamiestäsi ja käännä toinen poski, jos olet tullut läpsityksi vain toiselle poskelle. Miksi lööpit kertovat aivan jotakin muuta läpsijöiden jahtaamisesta. 
Tänä iltana on Savonlinnan Oopperajuhlien 100-vuotisjuhlagaalaTeemalla.

YLE RADIO 1 - Yksi on hyvää seuraa eikä enemmästä ole väliä.

Aamuhartaus 5.7

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti