lauantai 7. heinäkuuta 2012

Maksa, tai itket ja maksat syksyllä 2012

Vitas-Stranger n Despair Cries

2003 konsertti: Stranger epätoivosta Cries Joku Melancholy itkee (transialed Natalie) Joku melankoliaa itkee syksyllä tuulessa ...

Viimepäivien tapahtumat saavat jatkoa, kun mikään ei riitä. Tietty sisäpiiri vaikenee hetkeksi. Asia on loppuunkäsitelty. Tästä jatkaa kunta naapurina kuntauudistuksen kourissa. Lähtötilanne on sama kuin 1941 punaisen heinäkuun päivänä. Erona vain, että isä ei ole rintamalla puolustamassa Suomi-neidon rajoja. Olihan siinäkin kätketty tarkoitus siirtää rajaa vähän pidemmälle Siperiaa kohti. Eikä äiti kotirintamaalla synnytyksen välillä tarvitse seivästää heinää. Elettiin todeksi luomisen aamua kaukana kaikesta eikä sotaa käyty Vihtaniemellä Savon sydämessä.

Vuosia on vierähtänyt tuosta kesästä 71. Kuntaministeri on mielipuuhassaan vähentämässä kuntia yhdistämällä niitä toisiinsa tietyin perustein. Miinaharavalla saa etsiä työtätekeviä ihmisiä. Nokiasta poispotkitut upottavat Salon kaupungin. Korkeastikoulutetuille on kysyntää Kiinassa. Kunta on myynyt maansa sijoittajille, joiden ajankulua on ottaa itselleen alkuperäisten asukkaiden maat.
Kuinka todesta on otettava Kuntaliiton edustajan antamaa ohjetta kysyessäni juriidista neuvoa?
- Lähde pois, jätä perintösi arvalla jaettavaksi sijoittajien kesken, kun siellä on niin paljon riitaa.

Lähdin tienaamaan yhdelle kulutusluotolla maksamaani osuutta. Näin omistusosuuteni lisääntyi puolella. Siitä minua rangaistaan lähettämällä tekaistuja laskuja. Kukaan ei suostu selvittämään laskun perustetta. He ovat oveluudessaan laatineet lait, että kaikki on ulosottokelpoista ilman oikeudenpäätöstä.

Yhdistyksiä käytettään keppihevosina rahankeräystileinä. Tiedän vain yhden Antin, joka pyysi syntymäpäivärahat ohjaamaan Koiviston lastenkodin hyväksi. Rahoilla tehtiin lastenkodissa remonttia ja Antti osallistui talkootyöhön. Poliitikot keräävät potilasyhdistyksen kautta vaalirahaa. Paras on syöpäyhdistyksen kautta kierrättää muistorahat  yrittäjän järjestämään veneretkeen. Tästä sanon; muistoa kunnioittaen elävänä ja kuolleena.

Tällä vauhdilla Suomi-neito muuttaa muotoa €uro-neidoksi. Se sulautuu muiden €uro-neidoiksi muuntuneiden joukkoon. Kaikilla on yhteinen €uro-velka maksettavana. Ilmastonmuutos on väistämätön tosiasia.

 
Onnistuvatko pojat kantaamaan raha-maailman haavoittunutta €uroa kaatopaikalle ennen sulamista tai jäätymistä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti