tiistai 10. heinäkuuta 2012

Hyödyttömiä rukouksia


Aamuhartaus 10.7 


Aamuhartaus. Tiistaiaamujen hartauksissa nostetaan esiin kristillisen kirjallisuuden helmiä. Kustannustoimittaja Maaria Pätsi, Helsinki, puhuu Adriana Zarrin kirjoittamasta ja Anna-Maija Raittilan suomentamasta kirjasta "Rukoileminen on niitty". Virsi 455: 1-4. Virsi alkaa sanoin "Luodut, te Herraa kittäkää". Tenori Topi Lehtipuu, positiiviurut ja dulcimer Jonte Knift, teorbi Jarmo Julkunen, viola da gamba Mikko Pelkola 


Saima-äidin nimipäivä, voi meitä, 10.7.2012 Sallan leveyspiirin pohjoispuolella viipyy vielä yötön yö. Elinkello hakee rukkausta tähän päivään. Aamulla en kuule uutisia, enkeli on sulkenut korvat hyödyttömältä höpinältä. Anna-Maija Raittila ja laulava Lehtipuu avaa korvat. Vasta kahdeksalta olen täysin hereillä. On syytäkin olla, että ehtii tekemään kaikki pyydetyt paperit valmiiksi lyhyessä ajassa. Se on menoa nyt lähtemättä mihinkään. 


Vihtaniemen yksityistien hoitokuntaan vaihtui uudet rahastajat. Pyysin kokouksen pöytäkirjaa ja luvattiin lähettää. Nyt olen ymmällä. Sihteerikkö lähetti tiemaksulaskun tietoineen, osoitteen muutokset puheenjohtajalle. Kuitenkaan puheenjohtajaa ei mainita laskussa. Laskun viitteessä mainittava "metsäyhtymä --- ym." Hallinto-oikeus vaatii valtakirjoja yhtymäosakkailta, että voin edustaa heitä jätemaksun valitusasiassa. Ei mainitse mitään YM:sta osakkaista. Silloin se olkoon viimeinen kerta, kun minua huitaistaan yhtymään kuulumattomilla ynnämuilla.

Maire Tirkkonen
Laillistettu hieroja vuodesta 1979, omaishoitajakokemusta vuodesta 1991

kotisivut
"virallinen organisaatio on tarkoitettu ratkomaan ennalta arvattuja ongelmia, epävirallinen arvaamattomia"
Daniel Goleman 

Elämäni harharetket §§§§§§§-viidakossa

  • http://yle.fi/radio1/asia/eve_mantu
    Mikä on kirkon tehtävä silloin, kun massoittain ihmisiä syrjäytetään yhteiskunnasta? Pastori Kai Sadinmaa haluaa kirkon ja sen työntekijät aivan tapahtumien keskipisteeseen, barrikaadeille, puolustamaan köyhiä ja nälkäisiä.


    Dokumenttiprojekti: Hyväksikäytetyt pojat
    Kahden katolisen sisäoppilaitoksen entiset oppilaat Britanniasta ja Afrikasta kohtasivat internetin avulla. Muistot eivät olleet kultaisia: sama opettaja oli hyväksikäyttänyt monia heistä. Hellittääkö kipu koskaan? T: BBC

    Yksi hyväksikäytetyistä heistä ja meistä lapsina, ihmisinä.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti