maanantai 16. heinäkuuta 2012

Mummofriendshipp'iä vuodesta 2007

Konekielellä ystävyydestä
Ystävyys on välillä kaksi ihmistä, joilla keskinäistä kiintymystä toisiaan. [1] Ystävyyssuhteet ja tuttavapiiri on ajateltu ulottuvat samaa jatkumoa . Tutkimus ystävyys sisältyy aloilla sosiologian , sosiaalipsykologian , antropologian , filosofian , ja eläintiede . Erilaiset akateemiset teoriat ystävyydestä on ehdotettu, kuten sosiaalisen vaihdon teoria , oman pääoman teoria , relaatio dialektiikka ja kiinnitys tyylejä .
Arvo ystävyyden on usein seurauksena kanssa yhdenmukaisesti osoittaa seuraavat:
 
 
Isoisän osuus pojanpojan tulevaisuuteen
Viimeinen Canossan matka §§§§§§§ - viidakossa on tehty. Otti voimille lääkittynä tai ehkä juuri siksi. Verenpainelääkettä ei lääkäri suostunut vaihtamaan. Vauhdin lisääntyessä päätä huimasi. Sydämensyke ei  kohonnut eikä päähän riittänyt verta. Ajattelin silloin, kohta olisin sydämen tahdistimen tarpeessa. 
Minun vahva sydänparkani. Terveystarkastuksessa kouluaikana seistiin kaikki jonossa varjoaine nieltynä. Läpivalaistiin sydämiä. Sydämeni kelpasi muodoltaan malliksi kaikille muille, sain olla valaistuna kaikkien pällisteltävänä. Sydän on jaksanut yli 70 vuotta eikä ole ilmoittanut ryhtyvänsä lakkoon. 


Canossa on kunta ja linnakaupunki Italian Emilia-Romagnan alueella. Se tunnetaan paikkana, jossa keisari Henrik IV nöyrtyi vuonna 1077. Hän seisoi kolme päivää lumisateessa paljain päin saadakseen paavi Pyhä Gregorius VII:n päästämään hänet pannasta.
Tämän tapahtuman muistoksi puhutaan Canossan matkasta, kun tarkoitetaan vastentahtoista nöyrtymistä ylivoimaisen kilpailijan edessä, etenkin politiikassa.
Nykyisin Canossassa on noin 3500 asukasta, mutta siellä käy vuosittain yli 30 000 matkailijaa. Sen merkittävimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Toscanan kreivitär Matildan linnan rauniot. Linna rakennettiin 900-luvulla, ja tuhoutui 1200-luvulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti