tiistai 18. kesäkuuta 2013

Sattumien summa

Sydämen asialla  Rakkaus satuttaa. Ylikonstaapeli Merton kutsuu viehättävän naisen illalliselle ja seuraavana päivänä nainen syyttää häntä lompakkonsa varastamisesta.

Tohtorit -sarja päättyi lääkärin saamaan vankeustuomioon hysteerisen naisen raiskaussyytöksestä. Nyt on ylikonstaapelin vuoro tulla hyllytetyksi naisen syyttäessä häntä kukkaron varastamisesta. 

Itse syyttömästi syytettynä olen lääkärin ja ylikonstaapelin puolella. Itse kuitenkin kärsin presidentin antamaa tuomiota koskien ikää ja työhistoriaa. Presidentiltä pyydetään armahdusta tehdystä rikoksesta. On toinen juttu odottaa vapautusta syntyperän, sukupuolen, koulutuksen ja työhistoria perusteella mitätöidystä ihmisestä. Verkkoympäristösssä osallituessani tulevaisuuden tutkimuspaneeliin löysin tahon, joka ikää tiedustellessa jätti yläikärajan avoimeksi yli 64 vuotta.  

Voimauttavan valokuvan -perusteet kurssi on viimeinen yritys osallistua lähipäivään. Se oli huikea kokemus armahtaa itsensä koko elämäniän syytöksistä, että olin pentuna kova suuttumaan. "Maailman ihanin tyttö" taidekirja on omistettu minulle. Tässä en mainitse missä suhteessa minusta tuli maailman ihanintyttö. Omaishoitajuuttahan minusta on ajettu ulos kuin Anjuskasta seitsemää perkelettä kirkon suojissa ankaralla fyysisellä kurilla.  

198 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1815: Waterloon taistelu pakotti Napoleon Bonaparten luopumaan Ranskan kruunusta toistamiseen.

Hallituspuolueet taistelevat vallasta ja kannatusluvuista. Ovat unohtaneet, miksi heidät on valittu hoitamaan yhteisiä asioita. Asihan ei minulle kuulu, onhan yhden äänen vaikutus kuin kärpäsen päästö Itämeressä. Näkymiseni saa kuitenkin reaktioita aikaan. Kolmen kopla hierojien  koulutuksen hävittämiseksi sai edunvalvojan keksimään laillistetulle hierojalle työtä katuhuorana EU-alueella naiskaupan kiintiön täydentäjänä.  Mielenkiintoinen lopputulema yhteisestä yrityksestä. Puhutaan toista, tarkoitetaan toista. Ilmankos SAK on hätää kärsimässä.

Huhtikuun uutiskirje 

Hyvää juhannusta

Terve metsä -lehdestä luin metsäautotien kunnossapidosta. Tämäkin on yksi yhteensattuma kunnan toimenpiteistä rajoittaa alkuperäisten asukkaiden tuloa syntymäkuntaansa takaisin. Piti olla kunnanjohtajan hoville työpaikkareservi, että saadaan kuntaa johtamaan kunnanjohtaja. Samoin nettiyhteydet olisi saanut antamalla valtakirjan metsäkonsernille kaikilla oikeuksilla käyttää metsää meidän sitä millään tavalla rajoittamatta. 

S-pankki kulkee E-kassan jalanjäljissä. Punapääoman tehtyä konkurssin valkopää myi velalliset ulkolaisen perinnän kohteeksi. 
Kokki-Jussin ohjeella: 
Jos epäilet, älä.
Jos olet varma, onnea matkaan.

Sodan vangit olivat osa operaatio-Juudasta. Juudaksen evankeliumi on ennakkosopimus kavaltamisesta. Kukkaronvartijan osa ei ole kadehtittava, suostuuko ystäväpalveluksena kavaltamaan etukäteen rahasta tekonsa. Jälkikäteen on myöhäistä katua.  Nämä ovat ikuisuuskysymyksiä vielä tänä päivänä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti