tiistai 11. kesäkuuta 2013

Käymme yhdessä ain

Aamun ajatus

Yhteen kokoontuminen on aloittamista.
Yhdessä pysyminen edistymistä.
Yhdessä työskenteleminen on menestystä.

Ilta on aamua viisaampi tänäänkin. Aamun  ajatus vahvisti yhdessä aloittamista, edistymistä ja menestystä. Kaikki ei mennyt aivan suunnitelmien mukaan tulostuksissa, mutta lopputulos on kuitenkin tyydyttävä. Tulostuksen viimeistely jäi käsityöksi nitojalla. 

Tässä hetken päivään tyytyväisenä lähtee Welho liikkeelle dnan juoksupoikana ja ilmoitusluontoisena asiana luen sähköpostista. 

Kotisivutila-palvelu päättyy 31.12.2013 


DNA lopettaa Kotisivutila-nimisen palvelun vähäisen suosion vuoksi 31.12.2013. Tarjonnan ohella päättyy ylläpito, mutta riittävän siirtymäajan turvaamiseksi palvelut säilyvät käytettävissä ja toisen palveluntarjoajan alustalle siirrettävissä vuodenvaihteeseen asti.
Vuodenvaihteen jälkeen Kotisivutila-palvelua käyttävät sivut tuhotaan pysyvästi ja tietoturvallisesti, eikä niitä ole mahdollista palauttaa.
Ne asiakkaat, joilla on käytössään Kotisivutila -palvelun ohella domain-palvelu, voivat käyttää domainia kuluvan laskutuskauden loppuun asti.
Kotisivultila-palvelun lopettamisesta kerrotaan käyttäjille henkilökohtaisesti, ja domain-ohjauksen käyttäjät voivat halutessaan, DNA:lta tulevassa viestissä kerrotulla tavalla toimien, jatkossakin  säilyttää ohjauksen DNA:lla.

Meitä ilman omaa syytä väliinputoajia ollaan työntämässä syrjään aina kauemmaksi ja kauemmaksi foorumeiden keskiöstä. Sitä on markkinatalous, jos ei ole suosiota palvelulla, se lakkautetaan. Yrityskaupoista seuraa aina heikennyksiä tai ansiotonta arvonnousua. Suomi on osallinen veroparatiiseihin tällaisten kuvioiden kautta. Kypros on kriisissä, kehtaa pyytää rahaa, vaikka omat rahat ovat turvassa paratiisisaarilla. Millä yhteiskunta pyörii, jos verorahat on kuljetettu tavoittamattomiin? Tämä on kestämätön tilanne. Hullut eivät huomaa, eikä viisaat virka mittää.

Meidän päättäjät laativat lakeja konsulttien avustuksella. Tilataan tulevaisuusselvityksiä suurella rahalla. Mikä on tilatessa, kun ei itse tarvitse muuta kuin päättää nuijan kopautuksella lainvoimaiseksi. Koulutusrahastoa koskevasta laista kukaan yrittäjä ei ole nostanut älämölöä. Ikä ehdoton 61/64 vuotta. Työhistoriaa ei ole kertynyt yrittäjyydestä eikä maatalousyrittäjyydestä. Palkanmaksajat ovat lähteneen lapsityövoiman maihin. Hävetkää!

Itse olen nauttinut päästessäni mukaan verkkokirjoitustaitoisena. Saanhan edes kirjoittaa omaksi iloksi ja samoilla yhteyksillä hoidan pankkiasiat. Lääninhallitus koulutti vertaisohjaajia tueksi tietotekniikkataitoja opetteleville, jotka eivät aikanaan niitä saaneet oppia. Tänä iltana katsottuani Sodan vangit tunnen olevani vanki omassa yhteiskunnassa alkuperäisenä suomalaisena.

Onko sodan aikana syntyminen suurin syy syrjäytymiseen? Siltä se kuulostaa, kun puhutaan hoivasuhteesta. Sanoudun irti kaikista sidoksista, millä minua yritetään estää elämästä mukana yhteiskunnassa. Sukupolvenvaihdoksen SWOT -analyysi on totisinta totta. Ilman vanhempien työntekoa perheensä elättämiseksi ja minun omaishoitoaikaa vanhempien vanhuudessa minulla ei olisi mitään näyttöä mistään.

Kaikki uutiset ovat käsittämätöntä politusta kotimassa. Ehkä venäjän- ja englanninkielisissä uutisissa paljastuu naapureillekin, kuinka meillä asiat ovat. Putin salaisella poliisin listalla ja Auer vuodesta toiseen syytettynä miehensä murhasta. Näistä ei draamaa puutu. 


Kuka ei näe metsää puilta eikä ymmärrä puheiden kaksoismerkityksiä, tulee hulluksi. Jos ketä ei vielä muistisairaus ole armahtanut, poistuu oman käden kautta. Uteliaisuus elämää kohtaan on vienyt tuntemattoomiin paikkoihin. Jos olisin tiennyt, mikä tilanne Israelissa Tiekarttana Länsirannalla on menossa, en olisi uskaltanut päästää tytärtäni lähtemään kibbutsille. Lähti ja tuli takaisin, hankki koulutuksen sairaanhoitajaksi, mutta mitä Lahti tarjosi. Pätkätöitä, työhuoneen pakkolunastuksen välimiesoikeudella uhaten. Hän lähti Ruotsiin ja on tyytyväinen, kun kerran lähti eikä tule takaisin. Oma tieni ei saanut toivottua lopputulosta. Kaikki on hoidettu lakien mukaan, mutta täällä halvennettuna yritän pitää kiinni oikeuksistani perintööni. Perkeleet siellä puissa soivat aikansa, kun sijoittajat lisäävät mökkiplätteihin sijoittamilleen rahoille bonuksia, joita kerätään rauhanvälikappaleilta kalliissa ruuanhinnassa.

Roolitan uudelleen akustisen juhannuksen eduskunnanistunnosta. Runot on valmiina ja nautin jo etukäteen, kuka milloinkin saa puheenvuoron Tippavaaran isännän kohdalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti