tiistai 4. kesäkuuta 2013

Puhelelu



Read all your favorite blogs on your iPhone,
Android or iPad.

  1. Add any blog you want to follow
  2. See new posts in a beautiful feed
  3. Discover the best posts in Fashion, Beauty,
    Interior Design, Food, DIY and more
Lue kaikki suosikkiblogiasi iPhone,
Android tai iPad.

  1. Lisää blogi haluat seurata
  2. Katso uusia virkoja kaunis rehun
  3. Löydä parhaat virkaa muoti, kauneus,
    Sisustussuunnittelu, Ruoka, DIY ja enemmän

Tulossa on pitkä, kuuma kesä. Kuinka pitkä se olisikaan, jos pitäisi odottaa kuolemaa ohjesääntöä noudattavassa laitoksessa paketoituna lakanalla tiukasti patjaan. Kenenkään viimeisistä päivistä ei pidä olla konekielistä lokimerkintää. Näen kuitenkin hoivarobottien tehtäväksi annetun raportoinnin.

Missä ovat ihmiset? 
Olen palannut kesään 2006. Elämä kuljetti Tuusniemen Vihtaniemestä Lauttasaaren Vattuniemeen. Se ei ollut marjamatka eikä veneretki, vaan viimeinen mahdollisuus opiskella verkkoympäristössä Yrittäjäosaamista sukupolvenvaihdokseen. Opiskeluaikaa oli 2 vuotta, mutta pidin tärkeänä edetä mahdollisimman nopeasti.

Suurin este verkkoympäristössä oli, ettei digiaikaan siirtymistä varten taloyhtiössä ollut vielä budjetoitukaan. Siihen tarkoitukseen käytettynä ostettu kone oli riittävä ohjelmiltaan. Varsinkin kun käytin ATK -opettajan ja graafikon palveluja korvaamaan omia puutteellisia tietotekniikkataitoja. Olihan siinä monta mutkaa matkassa, kun aina ei löytynyt yhteistä kieltä. En kuitenkaan pyytänyt tulkin apua, tiesin mitä halusin.
 

Vasta tänä päivänä on opittu tekemään yhdessä työtä. Tilaan työn toteuttajalta, tarkistan sisällön ja korjaan kirjoitusvirheet. Hyväksynnän jälkeen työ lähetetään tulostettavaksi ja tallennetaan tikulle.

Jos helmiä kyyneleet ois, mua rikkaaksi mainita vois. Toisaalta eihän helmiä sijolle heitetä ei ruutia tuhlata harakoihin. Kaikki hiertävät murheet ja murut keräävät helmiäistä pinnalle. Viljellyllä ja villillä helmellä on tietty ero ainakin rahallisesti. 
Helmenkalastajana löysin klassisen musiikin helmiä. Muuta en tarvitse.

Anu Komsi sings Villa-Lobos' Aria-Cantilena



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti