sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Törmäyskurssilla

101 vuotta sitten (Lähde: Wikipedia)
1912: Titanic törmäsi jäävuoreen Pohjois-Atlantilla.

Titanic törmäsi 101 vuotta sitten. Tänään Titanic saisi etsimällä etsiä jäävuoria törmätäkseen. Jäävuoret ja jäätiköt sulaessaan hukuttaa meidät. Partahylje on hätää kärsimässä, kun ei löydä jäälauttaa synnytysalustakseen. Partahylkeet ovat uhanalainen laji eikä ole tehty elettäkään niiden säilymiseksi. Keinojäälauttoja tuotantoon ja kuskaamaan jäämerelle. 

Talvioloissa myskihärät vielä törmäävät voimalla tarkasti toisiaan päin. Saan jo aivotärähdyksen katsoessani, kuinka tarkasti he osuvat kallot vastakkain. Jysähdyksen voima saa pitkän karvapeitteen tuulettumaan juuria myöten. Yhteiskunta on vahvistanut puskurirahastoja, että kansalaisten on turha kysyä oikeuksiaan. Pankkejahan tässä pelastetaan eikä ihmisiä. 

- Minä en osaa edes sanoa, miksi tilasin lääkäriajan. Lääkäreitä ei kouluteta palvelemaan sairaita, vaan jumalan juoksupoikina kasvattavat omaa osuuttaan veroparatiisien kautta. Tätä en olisi uskonut, jos en olisi ollut törmäyskurssilla tarvitessani apua. Ovat olleet viisaita, mutta se onkin kääntynyt tyhmyydeksi. Olen viipaloituna biopankkiin tulevia tutkimuksia varten. Tänään niistä ei mitään selvinnyt. Lääkäri näyttää koneelta näistä tutkimuksista tuloksia. Mitään ei silloin löydetty, ei voi löytyä tänäänkään. Pyysin kuitenkin katsomaan silmillä näkyviä oireita. Tulehdus on näkyvissä, mutta verokokeesta hän ei halua katsoa tulehdusarvoja.
- Mene keskustelemaan psykiatrisen hoitajan kanssa ongelmistasi. Tämä on valituksen paikka, mutta jätän asian tekeytymään kuin riston valinnassa risto valmisti hapankaalia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti