maanantai 15. huhtikuuta 2013

Kiuruvesi - Siilinjärvi - Tuusniemi

Aamun ajatus

Kun jokin epäonnistuu, on tärkeämpää keskustella asioiden korjaajasta kuin siitä, ketä on moitittava. -Francis J.Cable

Aamiaisnumerointi oikeaksi

Tarkkaavaiset huomasivat, että annos numero 2985 jäi viikko sitten välistä pois.
Tässä se siis on jälkitarjoiluna, että vappuaattona kokkailtava kolmastuhannes tarjoilukerta on numeronsa mukaisesti oikein.

KUNNES LASKET MINUT PORTISTA


Jos todella välittäisin, katsoisin sinua silmiin, kun puhut minulle; ajattelisin sitä, mitä olet sanomassa mieluummin kuin sitä, mitä itse aion sanoa seuraavaksi; kuulisin tunteesi yhtä hyvin kuin sanasi. Jos todella välittäisin, kuuntelisin olematta puolustuskannalla; kuuntelisin päättämättä sitä, oletko oikeassa vai väärässä; kysyisin sinulta miksi, en vain miten ja milloin ja missä.

Jos todella välittäisin, antaisin sinun tuntea minut; kertoisin sinulle toiveistani ja unelmistani; kertoisin sinulle, missä menin puhki ja milloin kokosin itseni. Jos todella välittäisin, nauraisin kanssasi, mutta en sinulle; puhuisin kanssasi, mutta en vain sinulle ja tietäisin, milloin ei ole oikea hetki tehdä kumpaakaan.

Jos todella välittäisin, en kiipeäisi aitojesi yli; pysyttelisin lähellä, kunnes laskisit minut portista; en avaisi salaisuuksiasi; odottaisin, kunnes ojentaisit minulle avaimen. Jos todella välittäisin, panisin käsikirjoituksen syrjään ja jättäisin selitykseni kotiin.

Esitys loppuisi. Olisimme omat itsemme.


-Positiivarit / Rippinuoren käsikirja

Positiivareiden sanallinen aamiaistarjotin tulee tarkkaan tutkituksi. Voimauttavien valokuvien kansio päättyi osuuteeni Kesätytön pyhän jysäyksen päivänä ja jatkui Talvitytön samaan ajankohtaan. Kaksi tyttöä ja niin erilaiset nuoruusmuistot olen piirtänyt käsieni viivoihin.

Olen ollut myrskynsilmässä savolaisuuttani ja saanut seurakseni kaksi muuta savolaista. Kampanisut ja onko Kohu kohdallaan, tulee selvitetyksi juurta jaksain. Savolaisiltahan tämä käy.

Blogger käy kuumana ja poistaa muistakin painikkeista kuin delete (<X). Ymmärrän toki yskän, onhan minut pistetty kaivoon. Kun suku huomasi, että minusta voi saada rahaa, he myivät minut kunnalle ja valtiolle hyvästä hinnasta.

Tänään on ollut suurten järkytysten päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti