lauantai 22. joulukuuta 2012

Tunnelma tiivistyy

Bloggerin laskuri on lisännyt kävijämäärää tasaiseen tahtiin. Tilastokäyrä on epätasainen huippuineen ja suorana viivana. Sydänfilminä olisin jo kuollut monta kertaa, mutta ehkä sydän lyö ja välillä lepää. Itsenäysyyspäivän jälkeen siirryin 2000 -luvulle. Mielessä kelasin  näitä 12 vuotta omaishoitoajan jälkeen. On ollut yhdistämistä osoitteen muuttuessa. Kaikki tahot ovat maksajia vailla. Kyse ei ole ilmaisesta äänestä vaaleissa, vaan miljonääri-isän perinnöstä. Tässäkin vain 1/8 perinnöstä sisarusten kesken. Jokaisella heillä on oma 1/8 perintöosansa. Minä olin se Euroopan omistaja tunnetilana mitattuna.

Joulukorttilista on lyhentynyt luonnollisen poistuman kautta. Kuuman linjan osoitekin vaikeni. Oli ainoa elonmerkki omaishoitovuosina. Milloinkaan en unohda sen elossapitävää tekohengitystä sieltä oppikouluvuosilta alkaen. Enemmän näinä vuosina on ollut suohonlaulajina kuin hukkuvalle oljenkorren ojentajina. Elossaoloilmoitus oppimispäiväkirjassa herätti monissa vielä toivon hyötyä rahallisesti. 
Olen eronnut, en karannut. Minulle riittää jäsenmaksulla ja verolla mittaaminen. Kun vielä saan hallinto-oikeuden päätöksen jätemaksusta tekemääni valitukseen, olen täysin palvellut suomalainen. Taistelkoot valtaapitävät vallasta keskenään. Vaalikarjana meillä on vain ääniharavien löytäminen. Sen jälkeen meidät unohdetaan tai palataan meidän perustehtävään, maksajan rooliin.

Onneksi puhelinosakeen metsästäjä ei muistanut joulukortilla, metsänomistajana vielä olen muistettavien joukossa. Konsernille en ole antanut valtakirjaa hoitaa meidän metsää kuin omaansa. Muutama vuosi sitten sain vielä vakuutusyhtiön, S-ryhmän ja pankin tilinpäätöstietoja. Roska- ja mainosposti ei ole vähentynyt. Posti on vain siirtynyt kauemmaksi, kilpailuttanut postina mukavuusalueen ulkopuolelle.

Vuosi on lopuillaan ja kävijämäärä blogissa aloittaa vuoden 2013.

1970: New Yorkin World Trade Centerin pohjoistornin rakennustyöt saavutti 417 metrin lakikorkeuden, mikä teki siitä maailman korkeimman rakennuksen (vuoteen 1973).

Niinistö Ylelle: Ylimielinen esiintyminen koitui Suomen kohtaloksi (23.12.2012 16:08)

Palaan suomalaisten ylimieliseen esiintymiseen toista suomalaista kohtaan. Ranskalainen nunna lähetettiin eläkkeelle 75 -vuotiaana. Löysi itsensä Kairon monimiljoonaiselta kaatopaikalta opettamassa lapsia lukemaan. Antoi samalla neuvontaa perheväkivaltaa vastaan. 
Samaistun tähän nunnan tarinaan.
- Miksi sinä et opeta lapsia lukemaan kaatopaikalla? Kysymys ylätti. Sieltähän minä aloitin tunnetuin seurauksin. Aina on sovellettu ikärasismia sota-ajan jälkeen aloitetusta koulunkäynnistä. Syntyperästä ei voinut luopua ja sen sai maksaa hengellään Suomi-neidon itsenäistymisen aikoihin. Omaishoitoajasta ei saanut puhua, kun kaikille ei ollut rahaa jakaa. Keitä ne ovat ne 30 000 tukea saavaa omaishoitajaa? Jos kirjoittaisin, siitä tehtäisiin poliisiasia. Nythän minä vasta aloitan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti