lauantai 22. joulukuuta 2012

0 2013 0

Nolla numerosarjan edessä ei merkitse mitään. Rahamaailma sekosi enkä osaa enää käsittää, mitä nollien lisääminen miljoonaan merkitsee velka€uroissa. Siksi pysyttelen tulevassa vuodessa ottamalla loppunollan pois bloggerin kävijämäärästä. Sillä ei ole mitään merkitystä. 
 
Maailma alkaa alusta 12.12.12 ensimmäisenä maailmanlopun päivänä. Sain tiedon illansuussa. Sukuun on syntynyt poikalapsi. Olen siitä ilahtunut, kun suvussa serkuista olen ainoa, jolle ilmoitetaan perhetapahtumista. Samaan aikaan voin aloittaa uuden kalenterivuoden verotusta varten. yle.fi/uskonto -linkistä kopioin kirkkovuoden kuvan tammikuulta.

Aikaisemmin päivällä summeri ei soinut ulkoportilta. Onneksi on kännykät olemassa. 21.12.12 ei tullut maailmnaloppu tytölle, joka läpäisi inssin ja ajoi pakkasessa mopoautolla yli 40 km. Varpaat jäässä istahti hetkeksi reippaana ja iloisena lämmittelemään varpaita kukkotossuissa.  Mopoauton luovutus uudelle omistajalle etenee.
- Nähdään aattona, näihin toivotuksiin päättyi pikavisiitti mummon luona.

Aamulla tein virhearvion tästä kuluneesta vuodesta, niin nopeasti se vilahti ohi. Saattaa olla että vuoden loppuun mennesä olen jo vuodessa 2040. Siihen asti sitouduin tulevaisuutta tutkimaan. Olo on kuin pamautetulla paperipussilla, kylki auki, ilmat pihalla, lyttyyn painunut. Joulusiivous kesti tunnin, kaikki tavarat uudessa piilossa vanhan piilon vieressä. Jälkisiivous on tavaroiden poisheittämistä. Jouluaattona istutaan yhdessä aterialle, käydään hautausmaalla ja saunotaan. Ahdistuksen jätän kotiin viemättä mukana mitään murheita. Tammikuussa tavataan. 

Syyslaulu

Kotimatka pitkä niin, ei vastaantulijaa.
Illat sammuvat kylmään hämäryyteen.
Kas, pimeähän saa sitä ajattelemaan,
mitä muuten ei muistaisi kai lainkaan.


Nyt muistan miten paljon mä tehdä tahdoinkaan,
miten vähän siitä aikaan mä sainkaan.

PS. Yhteiskunta on selvitystilassa työttömyyden, koulutuksen ja velkojen hoidossa. Tein parhaani hoitaessani oman leiviskäni. Aina löytyi sanoja yläpuolelta itse otetulla mandaatilla (vanhapiika, johtaja, tarkastaja, virkamies, edunvalvoja, kansanedustaja, lainlaatija ja -hyväksyjä, rauhanruhtinas, kirkko, oikeusasteet ja valtiovalta). Suomi-neidolla on ystävälliset äidinkasvot kuin aitan polulla astelevalla emännällä. Mitään en mahda julmalle jumalalle. Se ahmii omat lapsensa. 
Sydämeeni joulun teen ja vietän Vapahtaja syntymäjuhlaa jouluna 2012.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti