perjantai 7. joulukuuta 2012

20 000 kävijää Munkkiklubilla siirtää vuoteen 2000

Musiikki kyllä soi, mutta vesiuruissa vesi ei virrannut eikä valot vaihtuneet. On kovin arkinen olo. Lokkikalenteri 2013 toi kierrätysohjeita. JäteKukko odottaa pääsiäistä  ilmoittaakseen, että Metsäyhtymän on maksettava jätemaksu, vaikka keräyspiste on suljettu ilkivallan takia.

Lehtikeräyksestä löydän pankin karhuamat velkavaalirahatositteet. Kaatopaikkajätelaatikosta pilkistää lukittu kassalipas ja Tuhkimon lasikenkä. Se on tämän vuosituhannen totuus, joka on tarua ihmeellisempää. Jatkan tästä käytyäni kirkossa laulamassa joululauluja. Lähtö kangertelee, mutta nyt kone kiinni ja menoksi.

Frank Sinatra - The Little Drummer Boy (Best version ever)

Pieni rumpalipoika on aloittanut jouluvalmistelut. Nyt on vain runsaudenpula kenenkä esityksen valitsen. Radiosta kuultuna se oli kirkas rumpalipojan ääni. Sitä en vielä löytänyt. jospa lähempänä joulua laulan sen karaokena tai räppinä, siihenkin saan apua youtubesta.
Kaikkea ehtii tapahtua ennen joulua. 

Itsenäisyyspäivän jälkeen elin maanantaissa, vaikka tiesin päivän olevan perjantai. 1800 jalkaparin jono kulki kättelyn läpi vuorollaa. Kutsun saatuaan esittelivät itsensä edestä ja takaa sulautuivat tungokseen. Ile seisoo, Ile makaa oli jotakin uutta. Eihän sen pitänyt mikään kaatamiskokous olla. 

Kirjailijoiden kautta kieli vahvisti Suomi-neitoa suurten joukossa. Suomensukuiset ovat kielivähemmistönä naapurin rajojen sisäpuolella. Seurataanko perässä vai pystytäänkö äidinkielen kautta puolustamaan isänmaata? Kunnioitettuaan 95 -vuotiasta juhlijajat poistuivat tahoilleen kuin itämaan viisaat miehet. 
Kuningas huomaa tulleensa petetyksi ja seuraavana päivänä istuu haastateltavana, millä alamaisia pitää rangaista, että valta säilyy valtaakäyttävillä. Yrittäjämummot on lahjottu arvonimellä "varhennettu vanhus" osamaksulla eläkkeestä. Lain voimalla työnnetty syrjään jo 61/64 vuotiaina, kun heillä ei ole työhistoriaa. Työtätekevien palkkoja pitää alentaa, muuten eivät Suomi-neidon ikävuodet enää lisäänny. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti