torstai 18. elokuuta 2011

Uutistoimisto

Korvaan "english news" kiinalaisilla, kunhan video tulee julkaistavaksi. YLE:n uutiset ovat pelottavia kuultuna ja koettuna omalla kottoopoestumisluvalla. Kävin postissa viemässä valituskirjelmän.
- Milloinka on perillä?
- Huomenna, jos hyvin käy 1lk -merkillä varustettuna.
- Pikana olisi huomenna ja saisit vielä seurannan kirjeen kulusta.

Käytän mummonmarkkakerrointa pikalähetyksen hintana. 45,50 markkaa postikuluja. Se on minulle liian kallista. Tulen kotiin, poreB isoon lasilliseen vettä, radio täysille CD:n soida. Kuuntelen rentoutusasennossa koko levyn. En istu ajurinasennossa, vaan pitkin pituutta. Yritän tehostaa hengitystä ja huomaan pitkän hengityskatkoksen toisensa perään. Pääsen luonnolliseen rytmiin ja jätän fyysisen ympäristön leijaillen. Näin se tapahtuu, kun suljetuin silmin katselen värimaailmaa. Aromaterapiassa tuoksut lisäävätt tehoa. Värit pyörivät ja vaihtavat suuntaa käsittelyn vaihtuessa oikeasta raajasta vasempaan. Lady Grace halusi näyttää minulle tietokonekuvan öljyjen vaikutuksesta. Sen voin vahvistaa omalla kokemuksella aromaterapian tehosta.

Tupatarkastuksesta en saanut tarkastajan raporttia valitukseen. Jätemaksu on aiheeton. Maksu on määrätty puolihuolimattomasti monille lahojen mummonmökkien perijöille. Minulle ei voi antaa puoltavaa lausuntoa, pitäisihän silloin vapauttaa satoja muitakin jätemaksusta. En lähde valittamaan kollektiivisesti, siihen minulla ei ole resursseja. Omasta puolesta teen valituksen, pitäähän yhtymän tiedot olla ajan tasalla. 

Sijoittajilla on niin kiire maksukehoituksia lähettäessään, etteivät laskut kohdistu oikein. Laskunnäköisiä kirjeitä tuli useita jopa EU -merkillä yhtymän nimellä. Siitä näkee, että kaikki meitä koskevat rekisteritiedot ovat julkisesti jaossa. Minun ei tarvitse näkyä ulkolaisten laskuttajien huijauslistalla. Riittää kun ulkolainen perintätoimisto INTRUM JUSTITIA osti Suomen velalliset perinnän kohteeksi. Valkopää punakukkona sytytti tämän roihun. Mikään sitä ei sammuta, ei edes Kreikan vakuudet velan panttina. Kanikonttorit ovat voimissaan ja kulta vaihtaa omistajaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti