lauantai 6. elokuuta 2011

Grafologi

PS. Etupainotteisesti kuin velan hoidon vaatimat leikkaukset suurisuisten keskustelussa juupas - eipäs väittelynä.
Käsieni viivoihin olen ikuistanut teidät kaikki. Niistä voi lukea elämäni alusta loppuun. Kun kädestä en osaa ennustaa, olen kirjaillut nimmarit pellavaliinalle. Se oli muistelunpaikka, ei muistolehdossa, vaan valkea liina levitettynä. Merkatessa kirjaimia luin käsialasta monta viestiä jäljenjättäjästä. Oli nuolenpäitä, kukkia, hymynaamoja ja tervehdys Intiasta. 

Naamakirjassa lähetin kaveripyynnön heti alkajaisiksi yhdelle Intiaan lähteneelle viime syksynä. Luulin jo lähestyneeni eri ihmistä, kun nimi oli eri. Sitten saan ilmoituksen, että juuri hän oikea oli hyväksynyt minut kaverikseen. Voimauttava valokuva on toiminut ennen kurssia tietämättäni, kurssin aikana avautui, mistä katsomisessa on kyse. Nyt en suostu muuten katsomaan kuin toisin, hyväksyvästi. 
Nokkonen on hyvä vitsa, ei tarvitse hakata voimalla. Jättiputkella on sama polttava teho, jos siihen tarttuu paljain käsin. Koeputkessa en saanut alkuani, uraputki ei ollut minua varten, koiranputken kasvualustaksi kuitenkin kelpaan.
Käsialan muodot viittaavat kehon pisteisiin, joihin akupunktio perustuu.Tunnen sen käsilläni ja perhosena sielussani.

Niin kaunis on maa, niin korkee on taivas. Jos taivas on kattona, on siihen tullut reikä. Reijän puhkaisi Amerikan velka. Kattoa pitää korottaa. Menee jo hölmöläisten touhuksi.

Kiviniemi vaatii EU:n jakamista kahtia. Hyvät ja huonot, ja varsinkin don Huonot. Mitäs me hyvät heihin verrattuna. Ketään en tarvitse kuolettaa uuden valtion pääpersoonan valitsemiseksi. Pahvi-Sauli heräsi henkiin. Sai rinnalleen Runotytön. Heidät hyväksyn varauksetta. Projisoituminen sisällöntuottamiseen kerää mukanalaulavat, sanatosaavat kannattajat kuuntelemaan kiertueella heidän sanomaansa. Vitas toi lapset ja vaimon näytille, eikä se vähennä laulajan laulutaitoa eikä joustavaa askellusrytmiä. Muut vaihtoehdot tulevat kysymykseen PAKKOrauhana.

Nyt on mentävä. Apteekki sulkee ovensa klo 13.00. En ole selvinnyt asioille, kun on niin paljon sekaannusta. Maailmankiertue on kuitenkin menestys. 
WO AI NI MEN.
Kulttuuripari on Heli Laaksonen ja Jouni Tossavainen. Heitä yhdistää tunneäidinkieli. Jos presidentin valtaoikeudet on nyysitty olemattomiin, meillä voisi olla kulttuuripresidentti. Eduskunnan tehtävänä olisi lisätä koulutusta, että syöpäsairaille ja psykiatrista hoitoa tarvitseville olisi lääkärit. Perslääkäreinä voi toimia ilman koulutustakin. Sillä saralla on motiivin julkilausunut Sarasvuo viisaudessaan julkisena miljonäärinä.
- Raha on eroottista. Sitä pitää haistella, maistella ja saada lisää, lisää. Sitä ei saa koskaan tarpeeksi.

Jos rahaa on riittävästi, siitä ei tarvitse puhua. Onhan se vaihdonväline ja hinnanmitta. Raha ei kasva puussa, vaikka metsäjätit sitä toitottavat kuvin ja sanoin. Tutkija sanoi metsänkäyttöä verokikkailuksi. Sekin on poliitikkojen päämäärä meillä ja Brasiliassa. Viljelymaa on kutistunut rahan tuottamiseen. Raha ei kasva maassa, mutta se tuottaa meille syötävää. Sijoittajat pitävät huolen, että ihmiset kuolevat nälkään.
Nyt on mentävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti