keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Viimeinen matka

Florence Karlssonin (Onnettomuuden jälkeen Florence Karlsson noudettiin sairaalaan, jossa hän joutui ruotsalaisen terveydenhoitobyrokratian rattaisiin. Kukaan ei tuntunut haluavan ottaa hoitovastuuta hänestä.)
viimeinen matka esitetään samaan aikaan, kun yritän seurata areenalla Natsijohtajien lapsia. Katrin Himmler, Monika Goeth, Rainer Hoess, Eldad Beck ja Niklas Frank antavat kasvot tuolle 12 vuoden ajalle, joka muutti maailman.

Oman lisänsä antaa elämän kertomukseeni tarinat, joille ei vielä ole loppua näkyvissä.
- Nythän minä vasta aloitan. Vastaus tuli samaa linjaa, jota pitkin lähetin yölliselle puhuttelijalle pyynnön.
- Lopeta! Haluan nukkua. Itse kysyin ja vaadin lopettamaan. Itse vastasin itselleni, nythän minä vasta aloitan. Se on ainoa syy olemassaololleni; oppia ensiksi kirjoittamaan, hankkia uusi verkkokirjoitustaito ja itse kirjoittaa elämän tarinansa. 

Hartausohjelmat netissä on myöhässä julkaisussaan. Hartauspuhujat helmikuussa julkaisee listan kuka on vuorossa - Keskiviikko 20.2. 2012 AH Diakoni, kotiäiti Kristiina Huotari, Espoo. Kuulen aamuhartauden radiosta aamukuudelta kelttiläisen surinan takaa, kahdeksalta jo ilman surinaa Jaakko Löytty laulaa Kalliista isänmaasta. Kaikki naksahtaa kohdalleen tässä ajassa omaan elämän tarinaan. 

Omaishoidosta se alkoi jouluna 1990, päättyi vallanvaihtoon isän viimeisenä elinpäivänä 6.2.2000 ja ollaan tilanteessa, kun kuntaa pitää uudistaa ja sote-palveluja järjestää. Mitä olen tehnyt ja missä olen elänyt nämä 71 täyttä vuotta päivä kerrallaan, siihen antaa vastauksen Florence Karlssonin viimeinen matka ja Natsijohtajien lapset. dna tarjoama laajakaistanopeuden epätasaisuus nostaa tukan pystyyn ja vastaan holokaustista selvineen Rainerille esittämään kysymykseen.
- Mitä tekisit, jos näkisit isoisäsi nyt?
- Tappaisin omin käsin. Hän saa kuulijoilta hyväksyvät aploodit. Neljännen käskyn selitysosan varassa eläviä en suostuisi tappamaan. He ovat hankkineet omat tuomionsa itse ja joku heitä vähän opettaa. Itse en tarvinnut lakata kunnioittamasta vanhempiani enempää kuin luopua työstäni tuotteena. Amerikkalainen unelmahattu on siitä muistona.

Syntymäkunnasta lähetettyihin yhteydenottopyyntöihin vastaan SUURIA SANOJA pieniä askelia -julkaisulla kiinnitettäväksi varastotalon seinälle ohjesäännöksi, miten kukkaronvartijat toimivat siellä. Saman voin tehdä täällä löytäessäni Tuhkimon kaatopaikkajätelaatikosta ja edunvalvoja/kansanedustajan velkavaalirahatositteet runoroskiksen lehtikeräyksestä. Isältä perityn maan rannassa käydään taistelua nimeltä Tiekartta Länsirannalla. Sijoittajat tekivät kunnan kanssa diilin mökkipläntin hinnalla. Heillä on paljon kavereita, joille pitäisi löytää rantaa vaikka rakkauden paskalammen rannalta. Sodasta selvinneitten motto "Kavereita ei jätetä" on kääntynyt alkuperäisiä vastaan omien puolesta "Kavereille ei jätetä".

PS. mittaa viisarin värähdystä ja monenmittaista. Sisäänrakennettu häveliäisyys on paljastuu perhelääkärin suulla. Sanoma ja ilme ei oikein kohtaa kulttuuria kuvatessa.
"Meillä on tällainen kulttuurin muoto, jossa mies ja nainen pääsevät lähelle toisiaan sen kummempia selittelemättä." Radiopsykiatrini tekisi diagnoosin, mikä meidät tekee hulluksi. 
Ei hitustakaan romantiikkaa korisevassa viestissä, sanoisin melkein ilmettä julmaksi tai tuohtuneeksi. 
PS. Seksiviikko niille jotka häpeävät itseään. Minä häpeän keisaria uusissa vaatteissa. 
Gynekologi kuvasi salaa potilaita - sai vankeutta | Ulkomaan uutiset ...
Taide ja taudit ovat saaneet tämän alan luvalla kuvatun kirjan "Petals" ja "Kätilö" kuvaa sanallisesti, mistä tässä on kyse.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti