tiistai 26. helmikuuta 2013

Björkarna där hemma

Eilen kävi dna vaihtamassa 1986 rakennettuun taloon suojalevyn taakse uusia osia. TV-pistoke on toisessa nurkassa, PC toisessa nurkassa. PC:n pistokkeet vaihdetaan. Arvelin, pitäisikö vaihtaa toisetkin. 
- Ei tarvitse, tietokoneessa on tuleva ja lähtevä data, TV on yksisuuntainen. Digi-TV:stä ei tullut interaktiivista, vaikka sellaisesta puhuttiin uudistusta suunnitellessa.

Otin modeemin mukaan ja menin dna-kauppaan. Pyysin uusimmat laitteet ja nyt taas areena näkyy. Takuuaika 1 vuosi, käyttöikä 3 vuotta kiinalaisissa virityksissä. Sain modernin modeemin ja virtalähteen mukana käyttöohje ja johtoja, jotka olen hakenut erikseen, kun muovinippelit katkeavat. Kyllä meillä mummoilla harjoitellaan. Jotkut asiat ovat järjestyksessä, iloitsen lavakarismasta ja Opera #2:sta, kun oopperaan asti en koskaan ole päässyt. Syklit nuorentuvat 20 vuoden jaksoissa. Vanhuspalvelulaki ei ota millään syntyäkseen. Taitaa olla vanhoihin nahkoihin ujutettu sisältö tai jo kuolleena syntynyt. Eletty on ennenkin elämän antamatta valmiita vastauksia. Se esittää kysymyksiä, joihin kenelläkään ei ole vastauksia. Aika näyttää, mitä tuleman pitää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti