maanantai 31. lokakuuta 2011

Polun pää, alku vai loppu?

Konekielinen käännös löytyy Wikipediasta: Gateway. 
Olen joutunut tälle tielle, enkä löydä ulospääsyä. Onko minut siepattu, kaapattu vai palautettu tyrmään suljetussa yhteiskunnassa.
Portti
Yhdyskäytävä on verkon solmu, joka yhdistää kaksi eri verkoissa, jotka käyttävät eri protokollien. Gateway voi sisältää laitteisto ja ohjelmisto, joka kääntää eri verkkoprotokollien. Vuonna verkko, joka käyttää vain yhtä protokollaa, kuten IP, ei yhdyskäytävä.

Yksinkertaisemmat menetelmät kytkeä on niin sillat (Layer 2 OSI) ja reitittimien (Layer 3 OSI). Gateway on pisimmällä verkostoitumista komponentti ja voivat työskennellä kaikki kerrokset OSI lähtien kerros 4 ja jopa sovellustasolla, taso 7. Se toimii kääntää eri protokollia ja tiedostomuotoja, merkkikoodit, osoitteet jne.

Kuva vastaa ikkunastani näkyvää maisemaa.  Katolla savupiipun vieressä lipputangon nupista on yhteys internettiin. Palomuurin takana on minun gateway, eikä siltä poiketa mihinkään suuntaan. Johonkin tuttuun viittaa Bibel Gateway. 

Näkis vaan, takaisin luontoon. Olen ihan pihalla kirjoitustaidon uudelleen oppimisesta huolimatta. Mitä, missä, milloin? Jokainen touhuaa tavallaan. Minun tieni on loppuun kuljettu.


Jaakko Löytty | Elävä arkisto | YLE

yle.fi/elavaarkisto/.../jaakko_loytty_27180.html - Translate this page
18. joulukuu 2007 – Helsinki - Dakar. Säv. ja san. Jaakko Löytty. Aatami ja Eeva. Löytty, Jaakko (säv, san). Löytty, Mikko (sov). Löytty, Sakari (sov). Rissanen, Jari ...

Jaakko Löytty - Helsinki-Dakar -video on poistettu tekijänoikeussyistä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti