torstai 20. lokakuuta 2011

Vaihtaa jalkaa

Syvälle sydämeen sattuu. Ei auta lääke ei kylmä kääre. Poliittisella tilanteella pelotellaan. Valkopää oli vaihtanut peruukin väriä. Samoin työpaikkaa. Myi velalliset ulkolaisen perinnän kohteeksi pankkikriisin seurauksena. Nyt ollaan samassa tilanteessa. Mitään ei ole opittu tehdyistä virheistä. Tämä ei koske elämäntapaintiaania. Vaihtaa jalkaa tekee rytminsiirron sovittaessaan askeleensa luonnon kiertokulkuun. Vaihtaa jalkaa on vanha intiaani. 

En tullut hullua hurskaammaksi kirjoittajan kansien väliin litistetystä Matista. Samaa vanhaa median peilausta. Perheyritysten liitossa perhesyistä eronnut pääministeri. Voisiko sopivampaa liittoa löytyä perheen ja yrityksen yhteensovittamisessa. Onhan näitä yrityksiä malliksi asti. Kun tarpeeksi pitkälle on päästy, ei auta enää rytminsiirto. Meistä tehdään maksumiehiä ja rauhan välikappaleita. 

Sain lehtileikkeen turhautumisesta, kun lähdin omaishoitajaksi. Fransiscus Assisilainen syötteli lintuja ja rukoili. Tee minusta rauhasi välikappale. Rukous on kuultu. S-ryhmä sponsoroi rauhanruhtinaan palkittua työtä. Kallis ruokakauppa nostaa hintoja, että on mistä jakaa. Auta meitä auttamaan ja rahat kerääntyvät säätiöille pääomiksi, jotka jossakin vaiheessa ovat hävinneet. 

- Kyllä ne ovat viisaita. Minun ei pitäisi kuunnella ajankohtaisia paljastuksia. Ne tuovat esille vain epäkohtia. Kaikkia lapsia ei voi parantaa syövästä. Viimeisen vuoden kirjoittaja ehtii pohtia näkemäänsä ja kokemaansa. Palauttaa mieleen pienen syöpälapsen siirtoa epidemiaosastolle, kun oksentaa kaikki pois. Suoli oli tukkeutunut eikä letkuvelli valunut eteenpäin.
- Tyhmiä ne ovat, jos eivät osaa tehdä oikeita ratkaisuja lasten hoidon parantamiseksi. Näin mennään hyvinvointivaltion kaatopaikalle. Poliittiset perheet tarvitsevat kaiken huomion. 

Vitas - Rain in Tbilisi

Jokaisen sateen jälkeen on tullut poutasää. Tänäänkin auringonpaiste tuo esiin puiston puiden metsänvihreyden. Homeelle on otollinen kasvualusta. Tuhontietä kuljen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti