tiistai 1. marraskuuta 2011

Onni yksillä 1.11.11

Siirryttiin marraskuun puolelle. Ajankohtaan tyypilliset taivaanmerkit siitä muistuttavat. On isäni syntymäpäivä 9.11. sadanviiden vuoden takaa. Mikä tässä maailmassa on muuttunut? Ei mikään. Hyväksi havaittuja käytäntöjä on purettu ja saatu aikaan epävarmuutta. Se paljon puhuttu kiinalainen uhka on edessä rahamaailman syöksykierteessä. On turvauduttava kiinalaiseen kädenojennukseen. He antavat rahaa rikkaille, laiskoille eurooppalaisille pelattavaksi. Eikä se ole lahjaa, vaan tarkoin harkittua kaupankäyntiä heidän ehdoilla. Ahkerista, itsensäelättäneistä suomalaisista etsitään syntipukkia.

Kaksoispyhä, vainajienpäivä saa toisen merkityksen "Kynttiläviikonloppuna" Kuortinkartanossa. Se on antanut  elämälle tarkoituksen.

Robertino - Ave Maria

Loppuelämäni vuorokausi-, viikko- ja vuosirytmi alkavat hahmottua siihen yli sata vuotta sitten noudatettuun. Onhan siitä säädetty kymmenessä käskyssä. "Pie pyhhee!" Muuta en tarvitse. Näin vanhaksi on pitänyt tulla tietääkseni, mitä teen isona. Tuomaroinnissa halutaan nähdä likaisempaa peliä. 
- V*****ko sitä 15 vuotta pakertaa, kun tähdeksi voi syntyä yhdessä yössä. Tämä heitto kuvastaa aikaa, jota elämme. Se on ollut syöksykierre syvempään ahdinkoon.
- Minulle kaikki ja heti. On antajat ja ottajat. Ahneus iskee eikä mikään riitä. Sanottu sana palaa takaisin sanojalleen. Verotietojen uutisointi on ajankohtainen. EVVK.

Ave Maria, gratia plena
Dominus tecum;
Bedicta tu in mulieribus,
et benedictus fructus
ventris tui, Jesus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti