torstai 13. lokakuuta 2011

Epäonnistunut onnellinen

Kuvahakuna en löytänyt epäonnistunutta epäonnen profiilia. Toivotan teille hymyssäsuin kansallista epäonnistumisen päivää. Kielenhuolto on hunningolla. Niin näyttää olevan kirjoittaminenkin. Niin on sun päiväs kuin on sun voimas.
- Kiellä lehdessä Mustaa Ukkosta puhumasta sinusta pahaa, sanoi kummitätini minulle. Musta Ukkonen ei voinut papattaa minulle päin naamaa. Sukulaiset olivat hyvä kohde, kenenkä kautta valeet saavuttaisivat minut. Taustalla oli hautaustoimisto, jonka palveluja ei kukaan käyttänyt.

Blogger voi huonosti. Verkkokirjoittaminen on tehnyt mahdolliseksi kaikesta kirjoittamisen maan ja taivaan välillä. Kun en ollut vielä verkkokirjoitustaitoinen, sitä käytettiin pilkkakirveenä minua kohtaan. Lapset lällättelevät toisilleen ulkoisista ominaisuuksista. Verkkokirjoitustaito antaa mahdollisuuden kiusaamiseen naamakirjassa ja muilla foorumeilla.
- Etkö sinä ymmärrä digi-teeveen tulosta?
- Mitä sinä täällä teet, olethan kohta eläkkeellä?
Olen ymmärtänyt kysyjien ylemmyydentunteen, mutta annan heille anteeksi. 
- Kun lusikalla on saanut, ei kapustalla voi vaatia. Kauan sitten vammaisista tehtiin onnellisia. Heillä on kuitenkin enemmän kuin järjenköyhillä sanojilla. 


Olisiko seuraavan kansallisen päivän aihe. Kaikkien päähänpotkittujen päivä. Sille vastinparina. Kaikkille päähänpotkijoille pakollinen liputuspäivä. Onhan meillä jo 6.12. Suomi-neidon itsenäisyyspäivä. Ruotsiksi päivien nimet ovat oikeaan osuneita.
Yrittäjäosaamista sukupolvenvaihdokseen on hankittu. Inhimilliset voimavarat ovat kovalla koetuksella meille langenneen rauhannobelin  tunnustuksella. Minusta on tullut rauhan välikappale ei rauhanruhtinas. S-ryhmä sponsoroi meidän ruokaostosten tuotolla rauhannobelistia. Tee minusta rauhasi välikappale! Rukous on tulkittu tähän päivään sopivaksi. Rasismi toteutuu. Ikä ehdoton 61/64 vuotta. Työhistoria yhtä ehdoton koskien yritystoimintaa. Tämä päivä kehoittaa ottamaan riskejä, vaikka siitä seuraisi epäonnea. 
Olen ottanut riskin bisnesenkelinä, kun rakkaus kohtaa rahan. Tämä on meidän päivä maalaisjärjellä mitattuna. Onnistumisen päivää positiivisesti.

Toivotan sinulle lämpimiä sanoja kylmänä iltana,
täysikuuta pimeänä yönä ja tasaista tietä
koko matkan kotiovelle saakka.

Vitas Unlucky
Kutsuvieraana, onnellinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti