torstai 27. lokakuuta 2011

Vaihtelu virkistää


Olen turhautunut kaikkiin netin aiheuttamiin jumituksiin. Sähköposteja on ryövätty ja saatu hyötyä tekemällä nettikauppoja postin vastaanottajan lukuun. Tätä on tehty minulle jo ennen nettiaikaa.
Suljin tarpeettomia maksuyhteyksiä ennen lähtöä bisnesenkeliksi. Vakuutusyhtiö ei kuitenkaan ottanut irtisanomista vakavasti. Ilman tuloja olin uudella paikkakunnalla. Ulosottomies kolkutteli ovelle  ja esitti vakuutusmaksua maksettavaksi. Minulla ei ollut aikaa ryhtyä perustelemaan  irtisanomani vakuutuksen maksua, vaan lykkäsin rahat kouraan. Kirjoitin vakuutusyhtiölle tulikivenkatkuisen irtisanomiskirjeen. Osoitin sen naiselle, kun vakuutusmiehet ovat aina kännissä. Olisi pitänyt jo vakuutusyhtiön oven aikaistuani ymmärtää, ettei siellä ollut asiaansa osaavia asiamiehiä. Ehdinhän tuota reklamoimaan näin jälkikäteen ja tekemään valituksia hallinto-oikeuteen. En saa siitä kiksejä, mutta teen sen aiheettomista ulosmittauksista.
On tämä mykkyröiden mykkyrä Kreikan kautta pankkien pelastaminen. Ei päätä eikä häntää.

Aamun ajatus ehti tähän päivään.
Pisteet kerää kokonaan se, joka sekoittaa yhteen huvin ja hyödyn. -Horatius

Horatiusta  en ole tutkiskellut enempää kuin minkä roomalaisesta latinaksi kirjoittavasta runoilijasta nimen muistan. Ajatus kuitenkin tietokoneen hankinnasta on ollut juuri tuo huvin ja hyödyn yhdistäminen. Opiskelin verkkoympäristössä ja siihen tarvitsin tietokoneen. Pankit sen minulle ensiksi opettivat. Tai muuten joutuu ottamaan pankin avaimen ja viemään rahat tallelokeroon. Sieltä toinen securitarefirma siirtää maksusta rahat omalle tilille. Pankki on minulle turvallisuusuhka enkä minä pankille. Sieltä huijarit ovat siirrelleet rahoja omille tileille ja nyt meidän pitää niitä rahoja korvata ulkolaisille pankeille. Sanoudun irti näistä sitoumuksista.

Se siitä hyödystä nettipankkipalveluissa. Raskaat työt vaativat raskaat huvit. Netti tarjoaa parempaa kuin tanssii tahtien kanssa. Pimiän kampaus oli räjähtänyt, peitti juhlimisen jäljiltä silmäpussit. Mutta parasta oli duudsonille järjestetty tilaisuus hypätä selälleen heittäytyneen anskun päälle. 
Naapuri oli kuuluisa jo nimeltään heimolaisten keskuudessa. Rehevä nuori nainen kyseli kaatojen lukumäärää. 
- Kellisty siihen lattialle eläkä kysele. Mulukunkuarre on hivelevän kaunis paikannimenä. Vithulan jänkältä en ottaisi terveisiä vastaan. Tähän en tarvitse nettiä Syntisenlaulunmaassa.

Punainen yhteiskunta on muuttunut minulle viihteeksi maailmalla. Kyllä kelpaa lähteä Jamaikalle nuoren, komean laulajan matkassa. Eikä se ole keneltäkään pois, jos kasvatan välimatkaa nykyiseen elämänmenoon. Kaikilla on niin kiire ettei ehdi kuin ryntäilleen syleksimään. Ne ryntäät maurin suusta ymmärretään väärin. Eihän mauri mennyt suoraan asiaan kiinnittäessään mikkiä naisen rinnukseen. Keskenkasvuiselle elokuvan katsojalle välähti maamiesseurantalon lankkupenkillä.
- Häh, häh, nyt se kärpänen lensi naisen tissiin. Marilyn heijastui valkokankaalle ja kärpänen eksyi juuri sopivaan kohtaan herättäen mielikuvan. Mitä siellä vaatteiden alla on miehellä ja naisella, siitä ei puhuta ääneen. Se on ollut tabu tähän päivään. Kehonkaavan tuntemattomuus voi johtaa itsemurhaan. Lapsena ujo, kaikkea häpeävä vapauttuu naturistina aikuisena. Jonakin päivänä tulee tieto, ettei jaksanutkaan elää. Ymmärtäjiä ei löytynyt luonnottomaan elämään.
Lapsilla on kyselyikä, mutta onko vanhemmilla valmiuksia vastata perimmäisiin kysymyksiin. Lapsen pitää tietää tai muuten tietämättömyys aiheuttaa häpeää. Lapset ovat minua opettaneet näissä asioissa junamatkalla.
- Miksi istut setän viereen?
- kun se tykkää minusta.
- Elä valehtele, vanaha ukko out. Lapsilla oli asteikko kohdallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti