sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Duetto

Viime päivien yksilön ylistys herättää minussa mielikuvia omista lähtökohdista. Kirjoittajat puhuvat mielikuvista. Yritysakatemian konsultti puhui samasta mielikuvien myynnistä. Myytävästä tuotteesta piti löytää lisäarvoa ostajalle. Oma tuotteeni on siitä hyvä esimerkki. Myin hierontaa Isä Juntusen antamalla koulutuksella. Lääkärihieroja lisäsi sanastoon lääkärilatinan, hieroja/hautausurakoitsija järjesti koulutuspäiville matkaohjelmaksi pornovideot, kansanedustaja/edunvalvoja teki tiettäväksi kadulla hierojanstatuksen.
- Hieroja on kuin katuhuora, pitää hieroa periaatteella "kuka kysyy, kuka maksaa". Torjutusta kysynnästä on parvekkeellani eroottinen hautausmaa. Lapsuuskodin rannassa muukalaisten hautausmaa. Olen oppinut dueton merkityksen. Yhteiselo, yhteiset pelisäännöt. Siivekkäillä on omat soidinmenonsa. Niitä ei tarvitse asiana eikä poliittisena tyhmyytenä selitellä. Kummastakin kirjankokoisesta persoonasta on minulla omat mielikuvani.

Vitas 2011 Katyusha

Kun yksi ovi sulkeutuu, avaan toisen. Nyt on sen viimeisen vuoro. Monen vastoinkäymisen kautta olen löytänyt paikkani. Se on kokonainen elämän kertomus. Olisiko minulla enää mitään annettavaa näille foorumeille? Kuortti kutsuu ja minut on toivotettu tervemenneeksi. Se oli positiivinen toivotus ja sitä toteutan iloisella mielellä. Jää hyvästi vain! Mielenmaisemat, mielikuvat. Täältä tullaan elämä!

Syyssinfonia jää julkaisemattomalle luonnosasteelle, jos ei tule pakottavaa tarvetta saada ääntänsä kuluviin. Silloin kai rauha palaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti