maanantai 14. marraskuuta 2011

Kolmanteen polveen Father/GrandFather 2011.04.15

These Eyes Oppositio

Isänpäivän jälkitunnelmissa etsin isiä ja isoisiä youtubesta. Haku tuottaa tuloksen maasta, jossa vielä yhteisöhenki elää. Vitas ei tuota pettymystä tälläkään kertaa. Videoissa löytyy kaikilta elämän aloilta. Meillä tytöt puhuttelivat suvun vanhimmista isästäni IsoUkki ja vanhimmasta veljestäni Arvo-Ukki. Käyhän se näinkin. 
Suvun koossapitäjänä olen mummo, tytär on äiti ja tyttärentytöt ovat vielä nuoria sinkkuja. Ammatinvalinta on edessä. Tarvitsisin asianajajan palveluja omien perintöasioiden hoidossa. Siksi yllytän Talvityttöä valitsemaan lakiopinnot lääketieteen sijaan. Lakinaisia tarvitaan tulevaisuudessa entistä enemmän, jos aikoo selvitä puhtain paperein. Meillä valvonta pettää, kun on vain valeviranomaisia, omaneduntavoittelijoita.

Koko päivä on mennyt punaiselle ristille odottaessa. Vanha PC sammuu ja syttyy milloin haluaa. Jospa vielä kaksi valtakirjaa onnistuisin kirjoittamaan, tulostamaan, postittamaan allekirjoitettavaksi. Niillä varustettuna lähden soitellen sotaan katsoakseni missä mennään kuolinpesien kuolinpesien selvittelyssä. Jospa tuo onnistuisi toisella kertaa kutsuttuna täydentämään pesän velkoja ja varoja. 
Aina on löytynyt lakimies joka lähtöön jakamaan maita ja mantuja kuin valkoinen mies toimittaessaan intiaaneja reservaatteihin. Tämä on minun osani miljonääri-isän jälkeen perinnönjaossa. Perin miljoonaomaisuuden paperilla, mutta minulla on vain maksajanrooli. En vielä tähän päivään ole saanut käyttöoikeutta perintööni. Sijoittajat rahastavat tekaistuilla laskuilla. Hädän hetkellä olen kysynyt veretseisauttavan kysymyksen.
Yksi äiti, yksi isä hoitavat kahdeksan lasta. Nämä lapset eivät hoida yhtä äitiä eikä yhtä isää. 
Zu Hause Pflegen ja Hilfe für die Helfer on meillä tuntematon käsite. 
- Kuka käski kanniskella vuodekääröä saakelin sapattina ja palata profeetaksi omalle maalle?

Mukanakin laulaa saa, kun on hyvä tekstitys

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti